Rasmus og Nicolai Seebachs vilde køb: 220 millioner

Ejendomsspekulanter kan man efterhånden godt kalde Rasmus og Nicolai Seebach, der har investeret mange af deres millioner i boliger.

Ejendomsspekulanter kan man efterhånden godt kalde Rasmus og Nicolai Seebach, der har investeret mange af deres millioner i boliger.

(Foto: Thomas Laursen)

De 40 millioner kroner, som Rasmus Seebach for nylig betalte for et hus i Hellerup, syner som en node i en Wagner-opera, når prisen på Nicolai og Rasmus Seebachs seneste ejendomskøb nævnes: 220,5 millioner kroner.

Det enorme beløb har de musikalske brødre på 39 og 42 år sammen med en gruppe investorer i kommanditaktieselskabet TGP S272 betalt for en stribe rækkehuse på Strandvejen i Charlottenlund.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rækkehuse så langt øjet rækker på den langtfra billige Charlottenlund Strandvej er nu kommet i brødrene Seebachs besiddelse.

Rækkehuse så langt øjet rækker på den langtfra billige Charlottenlund Strandvej er nu kommet i brødrene Seebachs besiddelse. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Det samlede boligareal for de mange rækkehuse udgør 8.151 kvadratmeter – langt mere end de knap 400 kvadratmeter, som Rasmus Seebach boltrer sig på i privaten.

Købet af rækkehusbebyggelsen i Charlottenlund er den seneste og langt den største investering, som popduoen har foretaget.

Købet betyder, at Seebachernes firma Top Notch Music I/S nu ejer mellem 10 og 15 procent af de mange rækkehusboliger – værdien af brødrenes andel svarer til mellem 22 og 33 millioner kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close