Kendte25. november 2019

Seebachs vilde spring: Ind på A-holdet

Med købet af en Hellerup-villa til 40 mio. kroner lever "Ralle" det liv, som hans far drømte om.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rasmus_seebach_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Rasmus Seebach lever i mere end en forstand op til det gamle udtryk om at være noget ved musikken.

Ikke nok med at danskerne elsker den 40-årige popstjernes musik, strømmer til hans koncerter og betaler formuer for at lytte til hans og storebror Nicolais ballader.

Seebachs musikalitet har også gjort ham ustyrligt velhavende, hvilket han satte en tyk streg under, da han forleden betalte 39.750.000 kroner for en villa i Hellerup.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_seebach_lhl.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Rasmus Seebach og Julie Teglhus med sønnen Holger, som fylder tre år i januar, har lagt Frederiksberg bag sig. (Foto: Lars H. Laursen)

Årets dyreste Hellerup-bolig

Det er dermed årets dyreste bolighandel i Danmarks luksus-reservat nummer et – endda selv om Seebachs nye hjem ligger på den "billige" side af Strandvejen.

Rasmus' far, Tommy Seebach, som indtil sin død i 2003 levede i en lille lejlighed ved Lyngbyvej, ville være pavestolt, hvis han havde fået lov at opleve sine sønner blive en del af landets elite.

Havde de spillet fodbold, havde det svaret til, at de var blevet topscorere på A-landsholdet.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_seebach_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Smart! Købet af villaen og et lån på 24 mio. kroner betyder, at Seebach får en årlig renteindtægt på 100.000 kr. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Rasmus har i forbindelse med huskøbet lånt knap 24 millioner kroner til en negativ rente på 0,4297 procent. Det sikrer ham en årlig renteindtægt på 100.000 kroner!

Med købet af det 392 kvadratmeter store palæ flytter Rasmus Seebach, kæresten Julie Teglhus og sønnen Holger til et område, hvor et væld af succesrige kunstnere, virksomhedsejere, politikere og andre magtfulde personager har slået sig ned.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_seebach_foto_niels_s_andersen.jpg
 (Foto: Niels S. Andersen)

Skidegodt, min dreng. Mon ikke Tommy Seebach sidder i sin himmel og fryder sig over, hvor godt hans børn klarer sig? (Foto: Niels S. Andersen)

Kongelige skolekammerater

Næsten hver fjerde har selvstændig virksomhed, og mange har også sommerhus i Tisvilde eller feriebolig i udlandet.

Seebach flytter ind i et kvarter, hvor Konservative ved folketingsvalg høster rigtig mange stemmer, og i den lokale Netto kan Rasmus i køen være heldig at få en sludder med kendisser som lyskunstneren Olafur Eliasson, filminstruktøren Ole Bornedal, tv-værten Jes Dorph-Petersen, smykkekunstneren Julie Sandlau, eksbokseren Hans Henrik Palm eller frisøren Gun-Britt Zeller.

Tranegårdsskolen, hvor landets kommende konge, prins Christian, sammen med sine søskende suger lærdom til sig, ligger 300 meter fra Seebachs hjem, og det bliver højst sandsynligt også her, sønnen Holger, som fylder tre i januar, en dag skal gå i skole.

Ejendomsmatadorer

Langs villavejene, der forbinder de enorme boliger beskyttet under sortglaserede tegl, optræder luksusbiler med Audis logo lige så hyppigt som skilte fra diverse vagtselskaber.

Polske håndværkere sørger for montering af nye køkkener og friske badeværelser, mens filippinske aupair-piger bringer Hellerup-børnene til og fra børnehaven.

Risikoen for indbrud i området er ifølge dingeo.dk kun gennemsnitlig, mange af de ældre Hellerup-borgere kører på "sikkel" og spiller "garlf", og det er bestemt ikke velset at være ejer af en muskelhund.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/prins_constatins_vej_8_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Denne ejendom på Frederiksberg er en af Seebach-brødrenes seneste investeringer. Pris: 28,9 mio. kr. (Foto: Thomas Laursen)

Med flytningen til sit 40 millioner kroners palæ får Rasmus Seebach mulighed for at udbygge sit netværk blandt landets rigeste og mest indflydelsesrige, og Holger får i skolen kammerater, der går i nystrøget modetøj og jævnligt rejser med mor og far til udlandet.

Gennem de senere år har Rasmus Seebach sammen med Nicolai og en forretningspartner satset stort på opkøb og restaurering af ejendomme, og formuen i hjertet af brødrenes forretningsimperium, Top Notch Invest – som de to brødre ejer ligeligt – har en formue på over 12 millioner kroner, selv om de to musikalske vidunderbrødre gennem tiden har hævet store summer til biler og boliger – Nicolai har valgt at bosætte sig i Holte.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_seebach_tsl3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Rasmus mellem sine søskende, Marie og Nicolai. Lillesøster Marie arbejder for pladeselskabet Universal, mens Nicolai på lige fod med Rasmus komponerer familiens musikalske hit. (Foto: Thomas Laursen)

Rasmus Seebachs naboer vil sikkert have forståelse for sangerens ekstreme huskøb.

For når nu man har pengene, kan man lige så godt have glæde af dem og lægge afstand til tilværelsens mere grå sider.

Og som satireduoen Frits og Poul med en champagneskål konstaterer:

– De fattige er sgu så kedelige.

Sponsoreret indhold