Kendte14. oktober 2019

Rasmus Brohave nomineret til international pris

YouTube-stjernen Rasmus Brohave er blevet hædret på den helt store scene. "Danmark har talent"-værten er nemlig blevet nomineret til en international pris
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dk_har_talent_tsl_20191012_0010.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Rasmus Brohave kan på ingen måde klage over hverken sit arbejdsliv eller det private for tiden.

Hver lørdag toner YouTube-stjernen frem på skærmen hos TV 2, når han sammen med Cecilie Haugaard byder velkommen til "Danmark har talent".

Og på den hjemlige front svæver den gæve fynbo også på en lyserød sky. Han er nemlig flyttet hjem til Svendborg, hvor han nu bor med kæresten Maya.

Nu får lykken dog en ekstra tak op for Brohave. Den unge stjerne er nemlig blevet nomineret til en fornem, international pris.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/rasmus_brohave_lhl.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Rasmus Brohave er flyttet sammen med kæresten Maya Alberg Mikkelsen (Foto: Lars H. Laursen)

Det afslører han på sine sociale medier.

- For snart 2 år siden var jeg vært på et TV-program på DR Ultra. Nu er programmet blevet nomineret til en International Emmy Kids Award, som vel er tæt på noget af det største man overhovedet kan blive nomineret til. Kæmpe tillykke til hele holdet, og tak til alle involverede! Det her bliver en til bogen, skriver multitalentet på sin Instagram-profil.

Programmet, som Brohave er nomineret for, er "Ultras like eksperiment", hvor han fungerede som vært.

Artiklen fortsætter under billedet...

International Emmy Kids Awards har været afholdt hvert år siden 2013, og showet hylder både film og tv-programmer, som er målrettet børn.

Rasmus har tidligere høstet en del priser herhjemme ved blandt andet YouTube-awardshowet Guldtuben, og den her pris vil helt sikkert rangere iblandt de sejre, hvis han altså vinder.

Se Rasmus fortælle om at flytte sammen med kæresten:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold