Nyheder4. december 2018

Rasmus Brohave springer ud som pilot

Vi kender Rasmus Brohave som en veltalende og charmerende YouTuber med sans underholdning, nu er den unge stjerne sprunget ud som pilot i en ny video.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170902_tsl_voice_17_0042.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Han er en af de absolut største stjerner inden for dansk YouTube, men nu prøver Rasmus Brohave kræfter med en ny karrierevej i en video på hans kanal.

I et nyt afsnit af hans YouTube-serie "Hvad kan jeg blive?" er Brohave i flyvevåbnet, hvor han skal prøve at være pilot for en dag.

Den 20-årige netstjerne - som for nyligt afslørede, at han har fået en kæreste - bliver virkelig kastet for løverne af de rutinerede piloter.

Mangler du den perfekte julegave? Lige nu har vi et særligt julegavetilbud, hvor du kan få fem numre af SE og HØR for bare 150 kroner!

Rasmus får blandt andet lov til at flyve en af forsvarets helikoptere på helt egen hånd - selvfølgelig med en erfaren pilot ved siden af.

Og det gør han så godt, at piloten roser Brohave til de skyer, de flyver i, og han får også et flot, rundt mærke på sin armygrønne kedeldragt, som han har fået lov til at låne i dagens anledning.

Se hele videoen her:

Artiklen fortsætter under videoen

Afslappende oplevelse

Videoens helt store højdepunkt kommer dog, da Danmarks vel nok største YouTuber kommer op at flyve med et af de store Hercules fly, som blandt andet bliver brugt af forsvaret til transport af soldater, nødhjælp til kriseramte områder og som flyvende hospital.

Da flyet med Brohave ombord når op over skyerne, bliver der åbnet den store låge i flyets bagende åbnet, og synet tager Rasmus med storm.

- Jeg har lyst til bare at blive stående og kigge ud. Det er ret afslappende på en eller anden måde, siger den dygtige videomager.

Flot akkompagneret af imponerende billeder betragter YouTuberen det flotte skue af skyer.

- Det er vildt, og jeg kan mærke ret meget adrenalin, men det at man ikke kan se andet end skyer, det er der noget rart over, siger Brohave, som virker til at finde oplevelsen nærmest meditativ.

Serien "Hvad kan jeg blive?" har været en kæmpe succes på YouTube for Rasmus Brohave.

Den går i alt sin enkelhed ud på, at den unge komet tager rundt og prøver at arbejder forskellige steder for at give unge mennesker et bedre overblik over, hvad de kan blive, når de skal vælge uddannelse og karrierevej.

Se Rasmus Brohave fortælle om et hemmeligt projekt og om at flytte til København:

Sponsoreret indhold