Kendte2. august 2021

Ramt af baby-rygter: Nu fortæller George Clooney sandheden

Det er ikke altid lige nemt at være en stor stjerne i Hollywood, og rygterne løber tit stærkere end, hvad man kan nå at følge med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega420253_002.jpg
 Foto: MEGA

Nogle gange går det rigtig stærkt i Hollywood. Det kan de fleste stjerner højst sandsynligt skrive under på. Senest er det tilfældet for den 60-årige skuespiller George Clooney og hans hustru, Amal Alamuddin, 43.

De to har gennem det seneste stykke tid nemlig været omsværmet af historier om, at de skulle vente sig endnu en lille en, efter de to blev forældre til tvillingerne Alexander og Ella i 2017.

Rygter som en kilde tæt på parret dog nu kan afvise. Det skriver The Sun.

- Historier der fortæller, at Amal skulle være gravid, passer simpelthen ikke, lyder det fra insideren.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega518207_001.jpg
 Foto: MEGA

Parret fotograferet sammen i 2019. Foto: MEGA

Det er ellers ikke længe siden, at flere amerikanske medier kunne citere en anden kilde tæt på parret, der informerede om, at Amal skulle være ”gennem første trimester”, og at det sandsynligvis var endnu ”et sæt tvillinger”, stjerneparret havde i vente.

Meget lader dog til, at ”The Midnight Sky”-stjernen og hans hustru, må ’nøjes’ med at have hænderne fulde med de to fireårige tvillinger, der allerede er i hjemmet.

Parret blev gift ved en storslået ceremoni i Venedig tilbage i 2014, hvor flere andre store stjerner som Matt Damon, Brad Pitt, Angelina Jolie og supermodellen Cindy Crawford var på gæstelisten.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega420253_002.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Tre år senere kom så tvillingerne til verden. Et sæt børn som Clooney da også tidligere har udtalt, han fint har hænderne fulde med.

Især tilbage i december, da coronapandemien fortsat hærgede det meste af verden, kunne han i et interview med Jimmy Kimmel fortælle, at det var et ganske stort problem, at børnene kunne tale flydende italiensk.

Et sprog som hverken han eller hustruen mestrer, lød det fra ham.

- Jeg siger: ”Gå ind og ryd op på jeres værelser”, og de svarer: ”Eh, papo stronzo”. Og jeg tænker; ”Øh, hvad?”, kunne han grinende fortælle.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/george_clooney_0.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Trods sprogvanskeligheder så har børnene det vist ganske fortrinligt derhjemme. Sidste år kunne det britiske medie i hvert fald berette, hvordan skuespilleren havde spenderet i omegnen af 800.000 danske kroner på et legehus til dem.

null

Sponsoreret indhold