Poppen på toppen: Kandis-Johnny er vild med Skagen

Johnny Hansen, hustruen Gitte og deres søn Nicklas har nydt noget af sommeren i Skagen.

Johnny Hansen, hustruen Gitte og deres søn Nicklas har nydt noget af sommeren i Skagen.

(Foto: Privat)

Med et hverdagsliv, der indebærer evig turen rundt i landet, skulle man tro, at Johnny Hansen fra Kandis har fået set mere end nok af det danske land.

Sådan er det imidlertid ikke. Snarere tværtimod.

– Når jeg er på arbejde, ser jeg jo stort set kun motorvejene. Så jeg nyder at komme rundt og have tid til at opleve stederne, siger Hansen til SE og HØR.

Især er han blevet glad for Skagen, hvor han i sommer har slappet af med sin hustru, Gitte, deres otteårige søn, Nicklas, og nogle venner i en bekendts hus.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Vi kørte med sandormen ud på grenen. Det var første gang Nicklas var på toppen af Danmark, fortæller Johnny Hansen om sin, Gittes og Nicklas' tur til Skagen. (Foto: Privat)

Går i købstanker

– Der er noget helt specielt ved atmosfæren i Skagen. Jeg kan virkelig godt lide at være der og kunne faktisk godt finde på at købe et hus deroppe, fortæller den 54-årige sanger.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Turen til Skagen var en god blanding af hygge og kultur. Bl.a. var det meget interessant at se Anna og Michael Anchers hjem, synes Kandis-Johnny. (Foto: Privat)

En slentretur på Skagen Havn efterfulgt af et besøg på fiskerestauranten. Så bliver det ikke meget bedre, mener Johnny. (Foto: Privat)

Inden de nåede så langt, havde han, Gitte og Nicklas imidlertid været tre uger i Alanya i Tyrkiet, hvor de har et hus på 220 kvadratmeter.

– Vi kender efterhånden rigtig mange, både danskere og tyrkere, dernede, så vi har et godt netværk og får virkelig slappet af, fortæller han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Far og søn køler af i poolen i Alanya i Tyrkiet. (Foto: Privat)

Noget af tiden blev for hans vedkommende brugt på golf på et femstjernet hotel i Belek, hvor der er 18 golfbaner.

– Der er virkelig tale om høj standard, fortæller Johnny begejstret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Gitte og Johnny nød at få besøg af Caroline, 21, i to af de tre uger, de var i Tyrkiet, hvor Nicklas tilbragte det meste af tiden i poolen, for han er en rigtig vandhund, fortæller Johnny.

Gitte og Johnny nød at få besøg af Caroline, 21, i to af de tre uger, de var i Tyrkiet, hvor Nicklas tilbragte det meste af tiden i poolen, for han er en rigtig vandhund, fortæller Johnny. (Foto: Privat)

Hjem til barnebarnet

I to af ugerne havde de også besøg af Johnnys yngste datter, Caroline, hvorimod hans ældste datter, Cecilie, havde nok at se til på hjemmefronten som nybagt mor til lille Natascha.

– De skulle selvfølgelig have et besøg, straks vi var hjemme, og inden turen gik til Skagen. Vi havde en rigtig hyggelig udflugt til Blokhus sammen, fortæller dansktop-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den 6. juni gjorde Johnnys ældste datter Cecilie, 25, ham til morfar for første gang – til Natascha. Det er både han og Nicklas glade for. (Foto: Privat)

Nu er ferien imidlertid forbi, og første opgave gik traditionen tro til Sverige.

– Det er lige 34 timer op og hjem i ét hug. Så er man ligesom i gang igen, siger Johnny.

Brug for en pause i hverdagen? Køb et abonnement på SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close