Piotr om Caroline: Klar til nyt kapitel

Caroline Wozniacki er efter brylluppet med David Lee, 36, klar til at begynde næste del af sit liv.

Caroline Wozniacki er efter brylluppet med David Lee, 36, klar til at begynde næste del af sit liv.

(Foto: MEGA)

For nylig spillede hun sin sidste kamp i dette års US Open – men om vi også næste år kommer til at se Caroline Wozniacki i de store tennisturneringer er endnu ikke besluttet.

Det fortæller stjernens far og træner, Piotr Wozniacki, til B.T.

– Efter sæsonen er det aftalt, at Caroline sætter sig sammen med teamet for at lave en samlet evaluering over sæsonen, de familiemæssige planer og den leddegigt, som jo af og til betyder, at der ikke kan trænes så intensivt, som hun gjorde tidligere i karrieren. Derfor kan jeg umuligt allerede nu udtale mig om, hvorvidt hun eksempelvis stiller op ved Australian Open i januar, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline Wozniackis far, træner Piotr Wozniacki.

Ifølge Piotr Wozniacki har forholdet til datteren "overhovedet ikke" ændret sig, siden hun blev en gift kvinde. – Vi er stadig sammen hver dag i rigtig mange timer. Men når hun på et tidspunkt vælger at stoppe med at spille tennis, vil vi jo sikkert kun mødes en gang i mellem, siger han til B.T. (Foto: Thomas Laursen)

I juni sagde Caroline Wozniacki ja til David Lee, 36, ved et storslået bryllup i Italien. Og far Piotr sætter også ord på datterens store dag.

– Det var en fantastiske oplevelse. Som far er jeg meget glad for, at hun nu er klar til at begynde næste del af sit liv. Hun er blevet gift med en meget god og fornuftig mand. Han har været professionel basketballspiller. Derfor ved han, hvad det kræver at være eliteidrætsudøver, siger Piotr Wozniacki til avisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close