Pink sætter rekord: Ånder Madonna i nakken

(Foto: MEGA)

Det har ikke skortet på kvindelige superstjerner, der har turneret i dette årti.

Kæmpe navne som Taylor Swift, Beyoncé, Katy Perry, Ariana Grande og Mariah Carey har været på tour bare inden for de sidste par år, men én kvinde overhaler dem alle, når det kommer til koncertindtjening.

Pink slår nemlig alle rekorder og er den kvinde, der har fået allerflest penge op af fans' lommer i dette årti - og faktisk også lidt længere end det.

Turnéen "Beautiful Trauma World Tour", der begyndte i marts 2018 og har sidste koncert i november i år, har skrabet i alt 397,3 millioner dollars sammen - det er cirka 2,6 milliarder danske kroner.

Det skriver Billboard.

Det er det største beløb siden Madonnas "Sticky and Sweet"-turné i 2008 (den indtjente 2,7 milliarder kroner), og det betyder, at Pinks tour nu er den, der har den andenstørste indtægt for en kvindelig musiker NOGENSINDE.

Derudover indtager turnéen en tiendeplads blandt alle turnéer nogensinde.

Sangerinden har netop overhalet Taylor Swift, der ellers lå på en andenplads med en indtjening på 2,3 milliarder kroner for sin stadionturné "Reputation" i 2018.

Pinks "Beautiful Trauma World Tour" har solgt 3.088.647 billetter i Nordamerika, Australien og Europa. Den lagde vejen forbi Danmark, da Pink optrådte i Horsens tidligere på måneden.

Den europæiske del af touren står for cirka 850 millioner kroner af den totale indtjening.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close