Pink opdrager sine børn kønsneutralt

Pink er mor til datteren Willow på seks år og sønnen Jameson på 11 måneder.

Pink er mor til datteren Willow på seks år og sønnen Jameson på 11 måneder.

Foto: All Over Press

Sangeren Pink, 38, er ikke bleg for at åbne op og fortælle om sit privatliv. Tidligere i år afslørede hun, at hun ikke havde dyrket sex med sin mand i et år, og i et nyt interview med The Sunday People, fortæller hun nu, at hun opdrager sine to børn kønsneutralt. 

Pink er mor til datteren Willow på seks og sønnen Jameson på 11 måneder, og hun gør en dyd ud af ikke at pålægge dem traditionelle kønsroller.

- Vi er en meget betegnelses-løs husholdning, lyder det fra Pink i interviewet med The Sunday People. 

- Sidste uge sagde Willow til mig, at hun ville giftes med en afrikansk kvinde. Så sagde jeg: "Fedt, kan du lære mig at lave afrikansk mad", fortæller "Beautiful Trauma"-stjernen.   

- Og hun svarer: "Helt sikker, mor, og så skal vi bo hos jer, mens vores hus bliver klar", beskriver moderen til to. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Dinner time

Et opslag delt af P!NK (@pink) den

Sangeren bliver glad, når hun ser, at der ude i samfundet bliver taget skridt mod et mere kønsneutralt syn. 

- Jeg var på en skole og toilettet uden for børnehaveklassen sagde: "Kønsneutral - for alle", og så var der en tegning af mange former, fortæller sangeren. 

 - Jeg tog et billede af det og skrev: "Fremskridt". Jeg syntes, det var fantastisk. Jeg elsker, at børn er del af den samtale, lyder det rosende fra sangstjernen. 

Artiklen fortsætter under videoen. 

I videoen til sin sang "Beautiful Trauma" prikker Pink også til de traditionelle kønsstereotyper. Her spiller sangeren en traditionel husmoder fra 50'erne, og da hun opdager, at hendes ægtemand - spillet af Channing Tatum - klæder sig ud som en kvinde, hopper hun selv i et jakkesæt og danser og er glade. 

Sangeren Pink har dannet par med den tidligere motocrosskører Carey Hart i 16 år. 

Pink og Carey Hart mødte hinanden i 2001, og gik fra hinanden i 2003. Parret fandt dog hurtigt sammen igen, og i 2005 friede hun til ham ved at holde et skilt op fra tilskuerpladsen, mens hans ræsede rundt på motocrossbanen. 

Parret blev gift i 2006 under en stort anlagt ceremoni på Costa Rica, men kun to år efter annoncerede parret, at de gik hver til sit.

Året efter, i 2009, fandt parret sammen igen, og i 2011 fik de deres første barn, datteren Willow Sage Hart. I 2016 kom sønnen Jameson Moon Hart til verden. 

I galleriet kan du se flere billeder af Pink og familien.

Pink - billeder af hende sammen med familien

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close