Kendte17. september 2021

Piers Morgan advarer Meghan Markle: Det vil give dig mareridt

Da Piers Morgan torsdag var ude for at fejre sit nye job, var han ikke bange for at sige, at hans nye job vil give Meghan Markle mareridt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stridsøksen mellem Piers Morgan og Meghan Markle er bestemt ikke lagt i graven.

Den kontroversielle vært Piers Morgan forudsiger, at Meghan Markle fremover vil få svært ved at sove ordentligt, nu hvor han har scoret sig et nyt job.

Den bitre strid mellem de to parter toppede i marts. Her forsøgte den 40-årige hertuginde at få Piers Morgan fyret fra sit gamle job på "Good Morning Britain", efter han angreb hendes troværdighed. Da han nægtede at undskylde til Meghan, resulterede det i et eksplosivt exit, hvor han stormede ud af tv-studiet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega783132_012_1.jpg
 Foto: MEGA

Piers Morgan har scoret et nyt job. (Foto: MEGA)

Men her et halvt år efter hændelsen er han helt ovenpå igen.

- Jeg vil vædde med, at hun sad og fejrede min afgang fra "Good Morning Britain", så det her træk vil være den slags, hun har mareridt om. Så skål, Meghan!, siger Piers Morgen til The Sun og hæver sin halvliters øl.

Han taler med den britiske avis torsdag aften på pubben Scarsdale Tavern i Kensington West London, hvor han og Meghan Markle for første gang mødte hinaden for fem år siden.

Tror ikke på Meghan

Det var efter det sprængfyldte Oprah Winfrey-interview med prins Harry og Meghan Markle, hvor parret kom med vilde påstande om racisme og mobning i det britiske kongehus, at Piers Morgan fik nok.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega776209_005.jpg
 Foto: MEGA

Meghan Markle fortalte i marts, at hun havde haft selvmordstanker. (Foto: MEGA)

Især Meghan Markle, der fortalte, at hun havde kæmpet med selvmordstanker, var dråben.

I raseri for rullende kameraer fik han sagt, at han ikke engang ville stole på Meghan Markle, hvis hun formidlede en vejrudsigt.

Efter hans kritik blev der klaget mere end 57.000 gange over ham - en af klagerne skulle være kommet fra Meghan Markle selv.

Piers Morgan blev af sin chef bedt om at sige undskyld. Men han nægtede og sagde i stedet op som vært på morgenprogrammet.

56-årige Piers Morgan skal fra årsskiftet været vært på et program, hvor store berømtheder og politikere skal være med, når der både skal debatteres og laves dagsordenssættende interviews.

Desuden skal han være klummeskribent for britiske The Sun og amerikanske New York Post.

Sponsoreret indhold