Kendte16. september 2021

Piers Morgan afslører: Scorer nyt job

Med 57.000 klager i ryggen stoppede han på sit gamle job som vært på morgenprogrammet "Good Morning Britain", men nu skal han igen være vært
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Piers Morgan kan nu afsløre jobnyt efter sit eksplosive exit fra "Good Morning Britain" på ITV i marts.

Den britiske vært og journalist har landet sig et værtsjob på et helt nyt program på TalkTV, som kommer til at blive vist i USA, Storbritannien og Australien. Han fortsætter stadig som skribent på britiske The Sun og amerikanske New York Post.

- BREAKING: Jeg er kommet hjem. Fantastisk at komme tilbage til Rupert Murdochs News Corporation efter 28 år. Stedet, hvor jeg startede min mediekarriere, med chefen, som gav mig mit første store gennembrud. Vi kommer til at have det sjovt, skriver den 56-årige vært på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Australsk-amerikanske Rupert Murdoch er bestyrelsesformand og direktør i selskabet News Corporation.

Programmet rammer første gang tv-skærmen i begyndelsen af 2022 - og skal man tro Piers Morgan selv, så bliver det ikke en kedelig omgang.

- Jeg ønsker, at mit globale program skal være et frygtløst forum for livlige debatter og dagsordenssættende interview, og et sted, der fejrer alles ret til at have en holdning, og at disse meninger skal undersøges og udfordres, udtaler han.

Nægtede at undskylde

Den buldrende tv-personlighed stormede ud fra settet på morgenprogrammet, efter han nægtede at undskylde for sine opsigtsvækkende kommentarer om Meghan Markle.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega783132_012.jpg
 Foto: MEGA

Piers Morgens nye program får premiere i begyndelsen af næste år. (Foto: MEGA)

Det var efter det store Oprah Winfrey-interview i marts med hertuginde Meghan og prins Harry, at Piers Morgan ikke kunne holde ordene tilbage.

Den rutinerede vært var rasende og gav ikke meget for deres påstande om racisme og mobning i det britiske kongehus. Især Meghan Markles troværdighed satte han spørgsmålstegn ved.

- Jeg ville ikke tro på Meghan Markle, om så hun gav mig en vejrudsigt, lød det fra Piers Morgan i bedste sendetid.

Ovenpå på den omgang fik Piers Morgan mere end 57.000 klager - heriblandt var en af dem fra Meghan Markle selv.

Ofcom, som svarer til det danske radio- og tv-nævn, har for nyligt afgjort, at sagen falder ud til fordel for den 56-årige vært.

- Dette er en rungende sejr for ytringsfriheden og et rungende nederlag for prinsesse Pinocchio. I lyset af afgørelsen - får jeg så mit job igen?, sagde han efter afgørelsen.

Jobbet fik han tydeligvis ikke igen, men nu venter der nye udfordringer til den kontroversielle vært.

Sponsoreret indhold