Kendte15. januar 2020

Pernille om Kristian: Sådan blev vi kærester

Popstjernen Pernille Rosendahl står nu for første gang frem med sine følelser for den tidligere Venstre-minister, Kristian Jensen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rosendahl_og_kristian_jensen.jpg
 (Foto: Birger Storm, Lars H. Laursen)

Hidtil er det mest den detroniserede næstformand i Venstre, Kristian Jensen, 48, der har sat ord på kæresteforholdet til 47-årige Pernille Rosendahl.

Men nu er den veldrejede brunette og tidligere "X-Factor"-dommer på banen med sin version af, hvordan de gik fra "bedste venner" til også at dele seng med hinanden.

– Vi er jo meget forskellige, det ved vi også godt selv. Og vi er også langtfra enige om alle mulige politiske spørgsmål. Men vi har bare valgt at se det som en styrke. Kristian startede med at blive min bedste ven, som jeg aldrig nogensinde kedede mig med. Det er ikke så tit, at man får en så fin ven. Så det har været meget naturligt for os, at vi er landet, der hvor vi er landet, fortæller musikeren til Radio 4-programmet "Det sidste måltid".

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pernille_rosendahl_2.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Pernille Rosendahl begyndte med at være bedste venner med Venstremanden, og siden kom der gang i romancen. (Foto: Peter Grosen)

Skal stå i nekrologen

Det var i begyndelsen af december, at Kristian Jensen annoncerede, at han gik direkte fra sin kone gennem 21 år og videre til Pernille Rosendahl, hvilket til parrets overraskelse ryddede forsiderne flere dage i træk.

– Det er åbenbart kontroversielt, at to forskellige mennesker kaster kærligheden på hinanden. Vi vidste jo begge godt, at det ville give en form for genklang, når vi stod frem og sagde, at vi var blevet glade for hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kristian_jensen_foto_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Kristian Jensen sagde farvel til konen, da først venskabet til den tidligere Swan Lee-forsanger begyndte at udvikle sig. (Foto: Thomas Laursen)

– Men jeg tror ikke, at der var nogen af os, der i vores vildeste fantasi havde troet, at der skulle blive så mange stærke holdninger, siger hun i radioprogrammet, hvor de skriver en fiktiv nekrolog over sangerinden, som naturligvis indeholder hendes 13-årige søn Tristan, mor, søster og bror samt Rosendahls nye kærlighed.

– Der må godt stå, at jeg har mødt Kristian, for ham tænker jeg jo, at jeg skal bruge en del tid med.

Sponsoreret indhold