Kendte2. august 2020

Pernille Blume om kæresten: Han er dælme lækker!

Svømmebaben havde i årevis et godt øje til den franske atlet – men det var først, da de sidste år trænede sammen i Tyrkiet, at det for alvor slog gnister.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blume_1.jpg
 (Foto: Instagram (Pernille Blume)

I syv år gik jeg bare og tænkte: “Han bli’r bare aldrig min – men han er dæleme lækker at se på, og han virker rigtig sød!”.

Sådan siger Pernille Blume, 26, i podcasten “Rejsen“ på Heartbeats om franske Florent Manaudou, 29, som hun i marts viste frem som sin nye kæreste.

De to mødte første gang hinanden ved OL i 2012, hvor franskmanden svømmede sig til tops i 50 meter fri – samme disciplin, som Blume i 2016 vandt OL-guld i.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blume_2.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Pernille Blume fortæller nu om sin og svømmekæmpens kærlighedhistorie. (Foto: Lars H. Laursen)

– I min hjerne har jeg altid tænkt, at han virkelig bare var “the hot-shot” i sportens verden, fordi han også i 2012 blev olympisk mester. Og der sker også noget, når du bliver olympisk mester. Når folk får succes, så ændres folks syn – så bliver du bare lidt ekstra på en eller anden måde, selv om det er man bare ikke. Men det er bare det syn, man har udefra. Og det (syn, red.) havde jeg jo også på ham, fortæller Blume i podcasten.

Turtelduer i Tyrkiet

Hun og Manaudou havde ifølge Blume et perifert kendskab til hinanden. De havde skrevet lidt sammen og hilste, når de mødte hinanden gennem sporten – men ikke mere end det.

Men da danskeren sidste år begyndte at træne i Tyrkiet, hvor Florent Manaudou også trænede, opstod der for alvor sød musik.

De skulle lave nogle svømmetests, men deres træner sagde, at de to svømmere bare kunne spise morgenmad sammen og så komme ned i poolen, når de havde lyst.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blume_3.jpg
 (Foto: Guiseppe Maffia)

Florent Manaudou er som professionel svømmer naturligvis toptrænet – og det kan Pernille Blume lide.
– Hver gang jeg skulle til internationale stævner, tænkte jeg: “Det bliver bare så lækkert at se ham igen, for han er bare hamrende lækker at se på”. Han er bare ”wow”, ik? siger hun med et grin i podcasten. (Foto: Guiseppe Maffia)

– Et herrestressende moment og topakavet, og jeg tænker: “Han kan bare se, at jeg sidder og kigger på ham og savler“, og han var så genert. Men det var ligesom der, at hele eventyret startede. Og så fik man måske også lidt afmystificeret det der med, at den anden person ikke var så farlig, siger Pernille Blume, som fandt ud af, at Florent Manaudou havde de samme følelser for hende, som hun havde for ham.

Sammen i Danmark

Siden har den blonde bassindronning i løbet af foråret tilbragt en del tid med sit muskelbundt i franske Marseille – og i starten af juli delte Pernille Blume billeder fra Møns Klint, hvor hun og kæresten lagde vejen forbi.

– Et af de smukkeste steder i Danmark. Glad for at have tilbragt dagen her sammen med min elskede, skrev hun på Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blume_1_0.jpg
 (Foto: Instagram (Pernille Blume)

Møs! Blume er ikke bleg for at vise, hvor vild hun er med sin franske svømmekæmpe. (Foto: Instagram (Pernille Blume)

Men det har ikke været helt nemt for svømmedarlingen at få sin franske flamme med til landet. Det satte nedlukningen som følge af coronapandemien nemlig en stopper for.

Derfor skrev svømmebaben i starten af juni et opslag på Instagram rettet mod statsminister Mette Frederiksen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/blume_4.jpg
 (Foto: MEGA)

Franskmanden i aktion. (Foto: MEGA)

Jeg skriver til dig, fordi der er noget ved den her genåbning, som ikke giver mening for en masse af os danskere.
Vi er mange, som har kærester/partnere/børn/ægtefæller m.v. i udlandet. Nogle af os har ikke set vores partnere i tre måneder eller mere. Vi havde alle glædet os til d. 15. juni, da der var udsigt til, at vi endelig kunne genforenes med vores elskede. Men i stedet er det blevet besluttet, at det ikke vil være muligt for os før sidste dag i august, nemlig den 31. Jeg forstår det ikke? skrev svømmedarlingen, som altså før den 31. august fik mulighed for at vise sit hjemland frem for kæresten.

Sponsoreret indhold