Kendte29. marts 2020

Svømmesilden Sarah Bro smider tøjet

Tidligere i dag viste Pernille Blume sin veldrejede krop frem helt nøgen. Nu gør svømmekollegaen Sarah Bro det præcis samme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160724-182958-l-1920x2880we.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

Lige nu udkæmpes der en svømmekrig på de sociale medier mellem de to bassin-babes Pernille Blume og Sarah Bro.

Tidligere i dag delte Blume et billede på sin Instagram-profil, som ikke overlod meget til fantasien.

Her skulle man tro, at den smukke blondine en gang for alle slog fast, at hun er den frækkeste svømmegodte, vi har i kongeriet Danmark.

Men nu får Pernille kamp om den titel fra sin crawl-kollega Sarah Bro, som også ser ud til, at hun vil gøre krav på den titel.

I hvert fald har hun nu også delt et afklædt billede blot fem timer efter, at hendes veninde gjorde det.

Du kan se Blumes billede her:

Artiklen fortsætter under billedet...

Billedet af den bare Blume, som er taget af hendes nye, franske svømmekæreste Florent Manaudou, blev ganske godt modtaget af hendes mere end 110.000 følgere på Instagram.

Det må man sige, at billedet på Sarah Bros profil også er. Hun knytter samtidig et par ord om den corona-krise, vi alle lige nu er ramt af.

- Det eneste gode ved karantæne er, at vi ikke behøver at tage tøj på. Jeg nyder det, skriver Sarah til sit smukke billede.

Man forstår godt, at den danske svømmegodte er så populær blandt fyrene, at hun på et tidspunkt datede selveste Zac Efron.

De to blev set sammen flere gange i USA, men ingen af dem bekræftede nogensinde forholdet. Zac er siden kommet videre, men det fortryder han formentlig nu, når han ser det billede af Sarah.

Du kan nyde synet her:

Sponsoreret indhold