Kendte12. maj 2017

Pepsi laver ny smagsvariant, og folk HADER den

Det er efterhånden en fast klassiker, at sodavandsfirmaerne kommer med nye smagsvarianter lige op til sommeren. Det er også tilfældet i USA, hvor Pepsi lancerer en version med kanel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gallery-1494518043-pepsi-fire-productdetail.jpg
 Foto: Pepsi

Cola med smag af vanilje, lemon eller kirsebær er bare nogle af de smagsvarianter, vi har haft i butikkerne herhjemme, men også i USA kan de lide at lege med smagen af den velkendte sukkerdrik.

Men nu har Pepsi måske taget den et skridt for langt.

De har nemlig lanceret en sodavand med smag af kanel, og folk er mildest talt ikke begejstrede.

- Sommer er et af de mest ventede tidspunkter på året, og Pepsi Fire kommer til at antænde sæsonen med et uventet og spicy twist til den klassiske cola, skriver Pepsi i en pressemeddelelse.

Den nye sodavand rammer først butikkerne den 22. maj, men noget tyder på, at den ikke kommer til at blive godt modtaget.

Smagsvarianten er nemlig allerede at finde i flere af de amerikanske 7Eleven-butikker, og her har modtagelsen været alt andet en overvældende.

Artiklen fortsætter under billedet

- Klamt, skriver en bruger på Instagram, mens der i kommentarfeltet bliver kommenteret: "Brækfest 2017".

Det er planen, at Pepsi Fire skal være i den amerikanske butikker i otte ugers tid, om der også er planer om at lancere den nye variant i resten af verden, har Pepsi ikke meldt noget ud om.

Det er ikke kun sodavand, der kommer i vilde smagsvarianter, herunder kan du finde 17 Oreos-varianter, som du ikke kan få herhjemme

17 Oreos-varianter vi ville ønske man kunne få i Danmark

Sponsoreret indhold