Harry Styles' levende helvede: Stalker sover foran døren

Foto: MEGA

Det er gået så vidt, at Harry Styles med al sandsynlighed snart sidder i en retssal og afgiver sit vidneudsagn. Den tidligere "One Direction"-stjerne bliver nemlig stalket. 

25-årige Harry Styles siger, at 26-årige Pablo Tarazaga-Orero har sovet udenfor hans hus og postet noter igennem hans postkasse. Det skriver The Sun

Styles hævder derudover, at spanieren gentagende gange har gjort uønskede tilnærmelser til ham på gaden i nærheden af hans hjem i London. 

Artiklen fortsætter under billedet

Harry Styles gennemgår et sandt stalkerhelvede (foto: MEGA) 

Tarazaga-Orero blev anholdt af politiet, men nægter stalking - så Harry bliver nødt til at vidne mod ham i en retssag. 

Harry påstår, at Tarazaga-Orero har chikaneret ham i to måneder.

- En fyr har sovet på en bænk på den anden side af vejen af Harrys hus og også i parken. Jeg så ham sidst på bænken i juni. Han startede med at dukke op i april, fortæller en nabo til The Sun. 

Tarazaga-Orero, som ikke har nogen adresse, var anholdt i lufthavnen efter han vendte tilbage til England efter en ferie på to uger i Spanien. 

Fredag var han i retten, men blev i forvaring indtil høringen i går, hvor dommer Ross Johnson afgjorde, at stalker-sagen skal for retten i oktober. 

Derudover fik Harry Styles tilladelse til at afgive videforklaring bag en skærm under retssagen. 

Ifølge anklageskriftet har Tarazaga-Orero haft en adfærd, der kan tolkes som stalking af Harry Styles, skriver The Sun.

Derudover har han chikaneret Styles ved at sove foran hans dør hver dag, sendt noter igennem hans dør og gjort tilnærmelser på gaden, som han godt vidste, Styles ikke ønskede.

Harry Styles blev berømt, efter sin solo-audition i "X Factor" i april 2010, hvor han efterfølgende blev sat sammen som en gruppe med Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson og Zayn Malik. 

One Direction da de endnu var et band (foto: MEGA) 

De fem udgjorde bandet "One Direction", som blev en kæmpe succes. I dag er bandet på pause på ubestemt tid - og det vides ikke, om de nogensinde finder sammen igen. 

Flere nyheder om kendte fra ind- og udland? Køb et abonnement på SE og HØR! 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close