Kendte11. oktober 2021

Pelle Hvenegaard: "Dagens mand" spændte ben for tv-karrieren

I et ærligt interview fortæller Pelle Hvenegaard, hvordan han ved et tilfælde blev vært på "Dagens mand" - og at det overfladiske datingshow formede hans jobtilbud.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Velkommen til "Dagens mand"!

Sådan sagde Pelle Hvenegaard i hele ni sæsoner af datingshowet, hvor et panel på 20 kvinder med hver sin lampe indikerer, hvorvidt de tænder på afsnittets ungkarl eller ej.

- Det var til tider utiltalende og meget ukærligt. Der blev sagt rigtig mange grove ting, og jeg tror, det blev programmets død, siger tv-værten om TV 2-programmet.

Det gør han i en ny DR-serie, der sætter fokus på mange af de personer, hvis datingliv vi har fulgt på skærmen.

Her beskriver Pelle Hvenegaard "Dagens mand" som et larmende cirkus, og selv om han var redaktionschef på programmet, er han alligevel sikker på, at det har været negativt for hans karriere at blive associeret med datingshowet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pelle_hvenegaard_02_0.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

(Foto: Peter Grosen)

- Jeg har tænkt over, om det har forhindret mig i at arbejde som tv-vært på andre programmer, fordi det klæber til mig, at det var det, jeg var, siger han ærligt i "Du så os date".

Her fortæller Pelle Hvenegaard også, at han selv fandt kærligheden på en blind date. Den første - og eneste - blind date, han nogensinde har været på.

Tv-værten danner par med Caroline M. Gullacksen Hvenegaard, som han blev gift med i 2012. Parret har datteren Zoe Ukhona på fem år, som de adopterede fra Sydafrika i 2016.

Hans familie betyder, at han ikke længere beskæftiger sig med at være i rampelyset.

– Mit hovedfokus i livet er, at jeg vil være den bedste far, jeg overhovedet kan være. Jeg vil gerne give min datter de bedste forudsætninger for et godt liv, fortalte han sidste år i et interview med SE og HØR.

Sponsoreret indhold