Kendte7. november 2019

Pelle Hvenegaards kæmpe brandert: Vågnede nøgen i hotel-foyer

Efter en særdeles våd og vild bytur vågnede Pelle Hvenegaard op iført t-shirt og intet andet i en hotel-foyer i Las Vegas
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/pelle-hvenegaard-bliver-tyk-jpg.jpg
 (Foto: Aller Media)

De fleste, der har besøgt Las Vegas, ved, at det kan være en vild og vanvittig affære.

Og sådan var det også, da tv-vært og forfatter Pelle Hvenegaard besøgte syndes by tilbage i 2003.

Det blev nemlig en særdeles våd og vild aften, hvor en ung Pelle Hvenegaard efterfølgende vågnede op det helt forkerte sted.

Historien fortæller han nu om i sin nye bog, ”Bare stik ham en”, der udkom for få dage siden.

Du kan vinde et eksemplar af Pelle Hvenegaards bog her (link til instagram)

Her fortæller Pelle Hvenegaard, hvordan han vågnede med ualmindelig mange tømmermænd et sted, der på ingen måder mindede om en seng:

- Det hele begynder at dæmre. ’Nå ja, jeg er i Las Vegas med min ven, Frederik … vi bor på The Palms Hotel … Vi havde en vild aften dagen før … Frederik dansede med den nykårne Miss America på en natklub for så at blive slået i gulvet af en af hendes venner.’ Jeg husker tåget, at jeg fløj derover, da udsmiderne ville smide Frederik ud. Jeg spurgte dem, om de vidste, hvem han var. Han var den danske kronprins, og jeg kulturattache ved det danske konsulat i L.A, fortæller Pelle Hvenegaard i sin nye bog.

Løgnen lod til at være ganske overbevisende, for Miss America og hendes slæng blev smidt ud – og Pelle Hvenegaard og vennen fik som et plaster på såret en hel del gratis champagne. Champagnen havde dog en dum bivirkning dagen derpå.

Du kan vinde et eksemplar af Pelle Hvenegaards bog her (link til instagram)

- Nu har jeg kodyle tømmermænd … og jeg indser, at jeg må være gået i søvne. Siden jeg var lille, er jeg gået i søvne. Som barn er jeg flere gange gået ud ad hoveddøren, og engang fandt min far mig inde hos naboen i en af deres senge. Jeg er sågar gået sovende i bad hjemme hos min mor iført nattøj. Ikke engang det rindende vand kunne dengang vække mig. Det er en dårlig ”vane”, som jeg stort set har lagt fra mig, men det hænder, at jeg tager mig en sovende vandretur, hvis jeg har drukket rigtig, rigtig meget, og det gjorde jeg i går, fortæller Pelle Hvenegaard i sin nye bog ”Bare stik ham en”.

- Jeg ser ned ad mig selv. Jeg har en T-shirt på, men opdager til min gru, at det er det eneste. Jeg står simpelthen med bar røv i foyeren på et kæmpe hotel i Vegas! Mine hænder flyver instinktivt ned for at dække mine ædlere dele, der hænger til skue for alle omkring mig. På en eller anden måde er det næsten ligegyldigt, for jeg har stået her så længe og tiltrukket mig så megen opmærksomhed med min råben, at alle har fået syn for sagn, fortæller Pelle Hvenegaard i bogen.

Du kan vinde et eksemplar af Pelle Hvenegaards bog her (link til instagram)

Der er helt sikkert en hel del, der har fået et godt og billigt grin den morgen – men tv-værten havde selv ganske svært ved at grine af hele episoden:

- Jeg griner ikke. Jeg har sjældent oplevet noget så pinligt. Det kan godt være, at jeg til at begynde med var aggressiv og protesterede, men nu er jeg ydmyg og lille. Jeg undskylder og undskylder, da jeg endnu mere duknakket end normalt bliver eskorteret op til vores værelse. Her må jeg vække Frederik og fortælle, at vi skal pakke straks, da vi er blevet smidt ud af hotellet. Først bliver han gnaven, men så hører han, hvad der er sket, og kan ikke være i sin krop af grin. Jeg prøver at grine med, men indser, at det her er en af de ting, der skal lidt på afstand, før jeg selv rigtig kan se det sjove, fortæller Pelle Hvenegaard i sin bog.

”Bare stik ham en” udkom forleden på Politikens Forlag.

Du kan vinde et eksemplar af bogen her (link til instagram)

Sponsoreret indhold