Kendte 15. maj 2019

Paris Hilton disser Lindsay Lohan: Plat og pinlig

Paris Hilton kunne ikke sige én eneste pæn ting om Lindsay Lohan, da hun gæstede Watch What Happens Live With Andy Cohen"
Foto: MEGA

Paris Hilton har ikke meget tilovers for sin tidligere veninde, Lindsay Lohan. Det fik Lohan for alvor at mærke, at Hilton gæstede "Watch What Happens Live With Andy Cohen"

Her bad Andy Cohen Paris om at sige tre gode ting om Lindsay - og overraskende nok sprang Paris ikke dette spørgsmål over.

Men hun besvarede det heller ikke helt korrekt.

Paris Hilton og Lindsay Lohan var tidligere veninder. Her er de fotograferet med nu afdøde Karl Lagerfeld i 2006 (foto: MEGA) 

I stedet for at sige tre gode ting, sendte Paris et ordentligt diss i retning af "Mean Girls"-stjernen. 

Først sagde Paris, at "Lindsay er uforståelig", mens hun viste et stort smil til kameraet. Andy forsøger desperat at spinne det positivt og siger, at det er pænt af Paris at sige, at hun er uforståelig. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Paris er dog ikke færdig, for hun fortsætter - og hun mente overhovedet ikke uforståelig på nogen somhelst positiv måde. Det gjorde hun klar med sine næste to svar. 

- plat... Og pinlig, fortsætter Paris nemlig. 

Av! Så meget for at sige tre små positive ting om Lindsay, men det er heller ikke overraskende, at Paris har det svært med sin tidligere veninde. 

I juli 2018 genoptog Paris Hilton sin lange fejde med Lohan ved at kalde hende en "patalogisk løgner". Det skete efter, at en fan-side havde postet et video-sammenklip af alle de gange, Lindsay Lohan har disset Paris. 

Paris skrev "#PathologicalLiar" i kommentarfeltet, mens hun sluttede af med en emoji, der grinede. 

I første del af klippet kan man høre Lindsay beskylde Hilton for at kaste en drink efter hende, men i anden del af klippet, siger hun det modsatte.

- Paris er min ven. Alle lyver om alt. Hun er en sød person. Det har hun aldrig gjort, siger Lindsay. 

Og så følger et klip, hvor Lindsay kalder Paris en "cunt", men efterfølgende nægter det. 

- Det har jeg aldrig sagt. Paris er min ven. Nej, jeg elsker hende, hun er min ven, siger Lindsay til en paparazzi. 

Sponsoreret indhold