Hollywood7. december 2017

Lindsay Lohan vil lave "Mean Girls 2"

Det er 13 år siden, at filmen "Mean Girls" tog verden med storm, og står det til Lindsay Lohan, så kommer der en opfølger til filmen
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/15.11379675.jpg
 All Over Press

Filmen "Mean Girls", der havde premiere tilbage i 2004, kan måske få en opfølger.

I hvert fald hvis det står til Lindsay Lohan. Det fortæller hun i et interview med E!.

Mangler du årets mandelgave? Klik her

- "Mean Girls 2". Det er vigtigt. Vi har brug for Rachel McAdams. Vi har brug for hele castet. Jeg ville elske at gøre det igen. Vi havde det så sjovt, da vi lavede filmen, fortæller Lindsay Lohan i interviewet.

Lindsay Lohan er faktisk tidligere blevet spurgt, om hun ville lave en ny "Mean Girls"-film. Det var tilbage i 2010, og dengang sagde hun faktisk nej til projektet.

Filmselskabet Paramount gik alligevel videre med efterfølgeren til den originale "Mean Girls", og i 2011 kom der så en "Mean Girls 2", men ingen fra originale cast var med i filmen, så hvis Lindsay får held med at få sit ønske igennem, så kan man med lidt god vilje godt kalde det for en 2'er.

"Mean Girls" som musical

At verden ikke er færdig med "Mean Girls" kunne ses tidligere på året, da en musicalversion af filmen havde premiere i Washington D.C.

Planen er, at "Mean Girls"-musicalen får premiere på Broadway i New York til foråret.

Det er endnu en gang komikeren Tina Fey, der har skrevet manuskriptet, mens skuespillere som Kyle Selig og Grey Henson spiller med i musicalen.

Du kan se, hvordan alle stjernerne fra "Mean Girls" ser ud i dag, i galleriet herunder

Alle skuespillerne fra Mean Girls før og nu JULI 2016

Sponsoreret indhold