Kendte18. oktober 2015

Simon opdaterede sin job-profil: - På mandag skal jeg dø

Britiske Simon Binner siger mandag farvel til livet, når han begår assisteret selvmord på en klinik i Schweiz. Nyheden offentliggjorde han for nyligt på sin LinkedIn-profil, og hans sidste ønske er nu, at assisteret selvmord bliver gjort lovligt i England
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/simon_binner.jpg
 LinkedIn

I januar i år tog livet en uventet – og livsødelæggende – drejning for britiske Simon Binner.

Her fik den 57-årige virksomhedsleder konstateret en frygtet og uhelbredelig motorisk neuronsygdom, der langsomt, men sikkert vil tage livet af ham.

Men selvom lægerne spåede en levetid på et par år, trækker Simon vejret for sidste gang i morgen, mandag.

Her vil Simon nemlig begå assisteret selvmord på en klinik i Schweiz. Den triste nyhed offentliggjorde han for nyligt på sin LinkedIn-profil – et socialt netværk der normalt bruges til at finde nyt job.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

https://imgix.seoghoer.dk/simon_binner.jpg
 LinkedIn

Det var på det sociale job-medie LinkedIn, at Simon Binner offentliggjorde sin egen kommende død. Foto: LinkedIn

Simon valgte at opdatere sin profil på det sociale netværk med sin egen kommende død.

- Jeg døde in Schweiz hos Eternal Spirit mandag den 19. oktober, og min begravelse var fredag den 13. november, skrev den 57-årige brite fra Sutton således på sin LinkedIn-profil.

Her forklarede han også kort, hvorfor han vælger at tage sit eget liv til trods for, at lægerne havde givet ham flere år, da de gav ham diagnosen 7. januar i år.

- Min motoriske neuronsygdom accelererede meget hurtigt. Lægerne troede oprindeligt, at jeg ville kunne leve til 2017/2018, men de tog fejl - vær ikke bekymret, det er en upræcis videnskab!

- Jeg kan på ingen måder anbefale motorisk neuronsygdomme! Det er bedre at få et massivt, fatalt slagtilfælde eller blive slået ihjel øjeblikkeligt af en spritbilist! Der er intet positivt, jeg kan sige om motorisk neuronsygdomme, skrev Simon i sin opdatering på LinkedIn.

Han har derfor valgt at tage til Eternal Spirit-klinikken i byen Basel i Schweiz, hvor det er lovligt at begå assisteret selvmord. Her vil Simon mandag få hjælp til at tage sit eget liv – omgivet af sine nærmeste, blandt andet sin elskede kone Debbie.

Simons sidste ønske er, at assisteret selvmord bliver gjort lovligt i England.

https://imgix.seoghoer.dk/fb_wild_340.png

Sponsoreret indhold