Kendte30. juli 2016

240.000 har set den: Overraskede ALLE med tale

Da irske Ina O’Brien holdt talen til sin mand under parrets bryllup, gik alt ikke helt, som man kunne forvente. Bruden havde nemlig noget særligt i ærmet – og nu har over 240.000 set videoen med hendes meget specielle tale. Se den selv her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/video.jpg
 (Foto: YouTube)

En bryllupstale er som regel en, der indeholder både anekdoter, kærlighedserklæringer – og ikke mindst store følelser og masser af tårer.

Irske Ina O’Briens tale indeholdt dog lidt ekstra.

Hun havde nemlig besluttet sig for at lave en noget anderledes bryllupstale til sin mand, Aiden Dwyer. En tale, der lige nu er blevet set over 240.000 gange.

Inas tale var nemlig også en yderst veludført udgave af 90’er-klassikeren ”Ice Ice Baby” – og det hele gik som smurt, og både hendes mand og gæsterne til brylluppet var meget imponerede.

- Ice Ice Baby, He's my nice, nice baby. He bought me Ice Ice Baby, Now I'm his wifey baby, rapper Ina blandt andet i videoen, som hendes mand for nylig lagde på sin Facebook-profil.

Her er det naturligvis strømmet ind med både “likes” og kommentarer. Mange er ikke sene til at lykønske manden for at have fået så sej en kone.

Se videoen herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_36.png

Sponsoreret indhold