Derfor frier Scott Disick ikke til Sofia Richie

Foto: MEGA

36-årige Scott Disick og 40-årige Kourtney Kardashian er bare venner, men Kourtney har stadig betydning for Scott - og så meget betydning, at hun faktisk står lidt i vejen for, at han kan fri til sin nuværende kæreste, 20-årige Sofia Richie. 

HollywoodLife skriver nemlig, at Scott ville have det langt bedre med at blive gift med Sofia, hvis også Kourtney blev gift - og faktisk så han helst, at hun blev gift før ham. 

"Scott elsker Sofia og føler, at bryllup og børn er nogle af de næste punkter på dagsordenen, men Scott ville have det bedre med, at alt det skete, hvis Kourtney blev gift før dem", fortæller en kilde til mediet.

Artiklen fortsætter under billedet

Scott og Kourtney har tre børn sammen (foto: MEGA)

Og der er flere grunde til, at Scott har det på den måde. 

Scott føler, at det vil såre Kourtney og børnenes følelser, hvis han gifter sig, og Kourtney ikke er gift. Scott forstår godt, at mange vil tænke, at det er mærkeligt at have det sådan, når Scott og Kourtney ikke længere er sammen, men det er, hvad der går igennem Scotts hoved. Han vil ikke have, at det skal være en undskyldning, selvom mange vil mene, at det er en undskyldning. Det er Scotts måde at se tingene på, og det har betydning for hans fremtid med Sofia, når det kommer til ægteskab og børn", fortæller kilden.

Men er der mulighed for, at Kourtney gifter sig en dag? En kilde fortæller til mediet, at det er der, men Kourtney er klar over, at det er svært at date hende. 

"Kourtney ved godt, at hun er svær at date på grund af rigtig mange faktorer. Hun har en type, hun er kendt, hun har børn - og du ville ikke bare date Kourtney, men hele Kardashian-familien. Du ville have alle øjne på dig, og der skal lidt af en fyr til at klare det - så hun føler, at det er lidt umuligt at blive gift", siger kilden. 

Kourtney var sikker på, at hun havde fundet manden i sit liv, men det viste sig altså, at det havde hun ikke helt alligevel. 

"Hun var sikker på, at det skulle være Scott, men det skete ikke, og hun har nu ikke så meget håb for, at det sker, selvom hun ville elske at have sit eget eventyrbryllup", siger kilden. 

Og dermed er spørgsmålet, om Scott så nogensinde går på knæ for Sofia, hvis han insisterer på, at Kourtney skal være gift, før han popper det store spørgsmål. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close