Kendte14. oktober 2015

Hør den her: Zlatans sang får guld

Den svenske superstjerne har fået en guldplade
https://imgix.seoghoer.dk/media/7a46624b6ecd49979252569c01142c17.jpg
 All Over

Den svenske fodboldspiller Zlatan Ibrahimovic er en mand med mange talenter. Angriberen er uden sammenligning det største navn på landsholdet, og han er en lettere kontroversiel folkehelt overalt i Sverige.

Sidste år var han med i en reklame for bilproducenten Volvo, hvor han gav sin version af den svenske nationalsang ” Du gamla du fria”.

På Instagram fortæller en stolt Ibrahimovic, at han har fået en guldplade, fordi sangen er blevet streamet 3.000.000 gange.

My Gold Record Award for 3 000 000 Swedish streams of my version of the National anthem. Rumour has it that it’s the most streamed national anthem ever… Either way, it’s pretty cool.

Et billede slået op af IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) den

12. Okt 2015 kl. 3:16 PDT

Men han skal ikke nødvendigvis regne med en sangkarriere, når fodboldstøvlerne er lagt på hylden, mener en dansk ekspert.

- Jeg ved ikke, om han kan synge, for han synger ikke. Han har en fin, dyb stemme. Og svensk med accent er charmerende, men hvis jeg skulle lave den sang, var han nok ikke den første jeg ville ringe til, siger sangtræner Paula Befrits til SE og HØR.

Du kan se reklamen herunder:

Den svenske superstjerne har i denne sæson spillet otte kampe og scoret fire mål for sin franske klub, Paris Saint-Germain.

https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold