Vanvittigt tilfælde: Derfor taler alle om Danmark-Sverige-kampen

(Arkivfoto: All Over)

På lørdag går det løs! Her skal Christian Eriksen og co. forsøge at nedkæmpe de svenske tropper – og ikke mindst Zlatan – og dermed komme et skridt nærmere EM i Frankrig næste år.

Men det er faktisk ikke kun herhjemme og i Sverige, at man interesserer sig for lørdagens kamp. Mange steder rundt om i verden taler man faktisk om kampen, og det er der en særlig – og sjov – grund til.

For mange har bemærket det vanvittige tilfælde, at der rundt om på de internationale TV-skærme vil stå bogstaverne SWE-DEN, når kampen skydes i gang. Og for at det ikke er nok: De bogstaver, der ikke er i brug på TV-skærmene, er endda DEN-MARK.

Og det kan vi da vist kalde et særligt sammentræf.

Ifølge TV 2, som ligesom mange andre medier har skrevet om det pudsige ved lørdagens kamp, er det dog ikke første gang, at sådan et pudsigt sammentræf har fundet sted.

Når Cypern og Rusland – som jo staves Cyprus og Russia på engelsk – tordner sammen på grønsværen, vil der så stå CYP-RUS, mens de manglende bogstaver er RUS-SIA.

Du kan følge lørdagens fodboldbrag, der spilles på Friends Arena i Stockholm, allerede fra kl. 10:00 på Kanal 5.

Hele nationens EM-drømme balancerer på de brede skuldre af Morten Olsens udvalgte, når Christian Eriksen løber på banen i det altafgørende naboopgør om billetten til EM i Frankrig 2016.

Det er ikke lykkedes det danske landshold at vinde deres seneste fire kampe, men nu skal fodboldeuforien for alvor spredes over det ganske land, når svensken skal besejres.

Der er play-off kl. 20:45.  Kampen kommenteres af Peter Piil og Morten Bruun på Kanal 5.

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close