One Direction-stjerne Niall Horan spottet med ny kæreste

Foto: MEGA

Selvom det meste af 2020 har været ramt af corona, karantæne og nedlukning, så har den 26-årige tidligere One Direction-sanger alligevel haft tid til at finde kærligheden.

Ifølge flere medier, heriblandt The Mirror, så har Niall Horan nemlig fået sat sine kløer i den 23-årige sko-designer Amelia Woolley.

Fra flere kilder tæt på de to lyder det, at de allerede har datet hinanden i godt og vel tre måneder.

Men det er dog først nu, de to faktisk viser sig offentligt sammen, efter at de for kort tid siden blev spottet forlade en restaurant efter en romantisk, italiensk middag.

De to blev også spottet snakke med et par venner, der også fik sig en dejlig middag på restauranten. Foto: Ritzau Scanpix

Til Daily Mail har en anden kilde endda fortalt, at ”Niall er meget seriøs omkring Amelia”, og at ”karantæneperioden har intensiveret hans følelser for hende”.

Der var ingen tvivl om, at kærligheden er stor mellem det nyforelskede stjernepar. Foto: Ritzau Scanpix

- Han synes, at Amelia er skøn, men de fungerer også rigtig godt sammen – og hun har fortalt sine tætte venner, at det helt sikkert godt kunne være den ægte vare, lyder det mere fra kilden.

Selv har Niall Horan endnu ikke delt nogle billeder eller minder med den tre år yngre sko-designer på sine sociale medier. Han har i stedet haft travlt med at hylde sit band, One Direction, der for kort tid siden kunne fejre sit 10-års jubilæum.

Niall Horan har tidligere dannet par med den i dag 23-årige Hailee Steinfeld, men de to gik fra hinanden tilbage i 2018. Der har dog tidligere også floreret rygter om, at boyband-sangeren i en overgang skulle have haft sine læber mod Selena Gomez.

Dét rygte blev dog hurtigt sendt i graven af sangeren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close