Kendte17. juli 2020

One Direction puster ild til rygterne: Launcher ny hjemmeside på ti års dagen

De sidste måneder har rygterne svirret, om det populære boyband mon kunne finde på at finde sammen igen, og nu lyder det til, at en eller anden form for genforening i sigte
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/one_direction_1.jpg
 Foto: MEGA

Det er ikke mange måneder siden, at Liam Payne kom til at fodre fansene med ideen om, at bandet One Direction nok godt kunne finde på at lave en genforening.

Siden har fans ventet i spænding på, hvornår det mon ville ske, selvom mediet The Sun tidligere har udtalt, at den genforening som Liam snakkede om, nok ikke blev det, som fansene drømte om.

For med rygtet om en samling af de fire drenge, Zayn Malik forlod jo bandet i 2015, bare et år inden, bandet valgte at holde en ubestemt pause, ville også betyde ny musik fra drengene.

https://imgix.seoghoer.dk/mega114750_025.jpg
 Foto: MEGA

Bandet blev samlet, da Liam Payne, Zayn Malik, arry Styles, Louis Tomlinson og Niall Horran alle deltog i den britiske version af "X Factor" alene. Simon Cowell så noget særligt i drengene sammen, og hans beslutning om at samle dem som en gruppe, er næppe noget han har fortrudt. Foto: MEGA

Men nu lader det altså til, at fans igen kan tage armene i vejret, for ifølge The Sun, så kan man på ti års dagen for bandet, den 23. juli, besøge en ny hjemmeside, hvor drengene har lavet en lille ting til fans over hele verden for at fejre den store dag.

På hjemmesiden vil der blandt andet være en særlig video til fansene for at fejre jubilæet, lige så vel som der vil være interaktive spillelister og aktiviteter.

Flere er spændte på hjemmesiden, mens andre fans er skuffede over, der ikke er noget større i vente.

- 19 år med One Direction, det største og mest elskede boyband, de fortjener mere end en video og en spilleliste, lyder det blandt andet fra en.

- Måske er det her bare for at få folk op i gear, og når vi så når den 23., så gør de et eller andet kæmpestort og uforglemmeligt, lyder det fra en anden.

Tilbage i april kunne en kilde tæt på bandet afsløre, at de allerede var i gang med at overveje, hvad der skulle ske på den store dag.

- De snakker sammen om, hvad der skal ske, men lige nu er det kun mindre ting, der er på tegnebrættet, lød det dengang.

- De har gang i deres egne solokarrierer, så en genforening lige nu vil ikke rigtig give mening for dem. Både Harry, Niall og Louis har rykket deres tours, som de er nødt til at færdiggøre først.

Så om der rent faktisk kommer til at ske andet end bare hjemmeside, virker lige nu ret usandsynligt.

Sponsoreret indhold