Kendte14. april 2021

Olivia Wilde og Jason Sudeikis får tilkendt polititilhold mod stalker: Tror han er Wildes kæreste

Skuespillerinden er angiveligt blevet generet i månedsvis af en 30-årig mand, der mener, at han er hendes kæreste, og at Harry Styles har taget hans plads. Nu har hun fået nok
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som kendt i Hollywood kan man nemt blive udsat for lidt af hvert. Det har den 37-årige skuespillerinde og hendes ekskæreste, Jason Sudeikis, 45, måtte erkende på den hårde måde.

For ifølge TMZ så har det tidligere par nu fået tilkendt et polititilhold mod en 30-årig stalker, der angiveligt gentagne gange er dukket op ved hendes hjem.

Stalkeren skulle mene, at han Wildes kæreste og dermed anklaget Harry Styles for at tage hans plads, da han jo er den nye flamme i skuespillerindes liv, efter hun og Sudeikis officielt gik fra hinanden tilbage i november sidste år.

Men nu er det altså blevet for meget for Wilde.

Ifølge dokumenterne, som TMZ har fået aktindsigt i, står der skrevet, at Olivia Wilde skulle være i besiddelse af optagelser, der viser, hvordan den 30-årige mand flere gange er dukket op ved hjemmet og efterladt beskeder om, at han altså danner par med skuespillerinden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/olivia_wilde_0.jpg
 Foto: MEGA

Olivia Wilde er færdig med at lade en stalker forstyrre hendes liv. Foto: MEGA

En af beskederne var endda adresseret direkte til hendes tidligere forlovede, Sudeikis, hvor der stod, hvor ”ulykkelig Olivia er i sit forhold”, og at hun angiveligt skulle ønske at ”danne par med mig”.

Dette skulle have stået på i flere måneder – også inden Harry Styles kom ind i billedet – og Wilde mindes en episode tilbage i oktober, hvor han pludselig dukkede op under et af hendes private Zoom-opkald.

Siden da er hans tiltag til at genere hende og familien kun blevet voldsommere, lyder det.

Dommeren godkendte hurtigt anmodningen om tilholdet mod stalkeren, og han skal nu forblive knap 100 meter væk fra både hende, hendes eksforlovede og deres børn.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega715082_001_3.jpg
 Foto: MEGA

Olivia Wilde og Jason Sudeikis dannede par i otte år, hvoraf de var forlovet de syv af dem. Sammen har de børnene Otis og Daisy. Foto: MEGA

Bekræfter boligsituation

Udover beskrivelsen af de mange følte overgreb fra den 30-årige mand, så bekræfter Wilde desuden hendes nuværende boligsitution.

Tilbage i februar lød det nemlig, at hun var nødsaget til at flytte tilbage hos sin eksforlovede igen grundet udfordringer med deres deleordning grundet coronapandemien. Til trods for at hun nu danner par med den 27-årige sanger, så bor hun altså lige nu med sin lille familie, mens coronaen fortsat verserer over hele verden.

Sponsoreret indhold