Kendte 14. oktober 2021

Olivia Wilde indrømmer: Bor på deltid i London

Det kan vist snart ikke siges meget klarere: skuespillerinden og sangeren Harry Styles kan slet ikke få nok af hinanden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter at være faldet pladask for hinanden tilbage i 2020, da indspilningerne til thrilleren ”Don’t Worry Darling” skød i gang, lader det til, at 27-årige Harry Styles og den 10 år ældre Olivia Wilde fortsat holder meget af hinanden.

For kun en uge siden tog skuespillerinden nemlig sine forældre med til Styles’ koncert i New York, hvor flere kilder tæt på både Wilde og Styles bagefter kunne berette, hvordan de alle nød koncerten.

- De lader til at være store fans af ham, præcis som Olivia, lød det i sidste uge.

Og nu kan ”Booksmart”-stjernen fortælle, hvordan hun ikke kun har hjem i USA, men også i den engelske hovedstad London, hvor den tidligere One Direction-stjerne jo hører til.

- Jeg er faktisk begyndt at køre bil nu, og det føles rigtig godt. Jeg er jo normalt i New York, hvor jeg ikke har brug for en bil, men nu hvor jeg ikke bor der mere, og jeg bor halvdelen af tiden i Los Angeles og den anden halvdel i London, så er det at køre bil pludselig blevet en ting, fortæller hun i et nyt interview med Vogue.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Smilet er stort hos skuespillerinden. Foto: MEGA

Udover at have fundet glæden ved bilkørsel, så fortæller hun desuden videre, at hun ”er et rigtig godt sted i livet lige nu”, uden at sige mere om, hun residerer sammen med Styles i det engelske, eller om de har hver deres bolig.

- Jeg er blevet bedre til at tage mig godt af mig selv, og jeg bruger min tid på en måde, som gør, at jeg generelt har en sundere og mere glad livsstil, lyder det fra skuespillerinden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Parrtet nyder deres tid sammen i både det amerikanske og det engelske. Foto: Ritzau Scanpix

Meget tyder altså på, at forholdet til den 10 år yngre sanger og skuespiller kun gør noget godt for Wilde, der brød forlovelsen med Jason Sudeikis efter syv år i november sidste år.

Forelsket kort tid efter

Det var kun kort tid efter bruddet med sin forlovede, at hun og Styles første gang viste sig frem som kærester i offentligheden.

I januar måned deltog de begge ved manageren Jeff Azozs bryllup, hvor de blev set hånd i hånd. Siden er de adskillige gange blevet spottet på hyggelige dates og under hede kyssestunder.

Men hverken Wilde eller Styles har endnu har talt åbent om deres kærlighed til hinanden.

Sponsoreret indhold