Kendte 11. juni 2019

Olivia Culpo er kåret som verdens hotteste

Den tidligere Miss Universe Olivia Culpo lander førstepladsen på Maxims annual hot 100 liste
Foto: MEGA

27-årige Olivia Culpo er verdens hotteste. I hvert fald, hvis man spørger magasinet Maxim, som netop har placeret hende som nummer 1 på deres top 100-liste. 

Den tidligere Miss Universe og Instagram-sensation fortæller til magasinet, at hun rent faktisk har ønsket sig denne titel hele sit liv. 

- Det er helt ærligt noget, jeg altid har drømt om, siden jeg var lille. Jeg er meget ydmyg. Der er så mange kvinder, som har haft denne position tidligere, som jeg har set op til i mange år. Jeg trives med andre kvinders succes, for at én af os vinder betyder, efter min mening, at vi allesammen vinder, siger hun til Maxim

Da Culpo vandt Miss Universe tilbage i 2012, fandt Culpo for alvor ud af, at hun kunne udnytte sin nyerhvervede berømmelse på de sociale medier. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Culpo er i dag dét, man karakteriserer som influencer, og hun har over 4 millioner følgere på det sociale medie.

Hun håber, at hun kan afstigmatisere sociale medier og influencer, som hun mener er en karrierevej og passion. 

Vis dette opslag på Instagram

Girlz N The Hood @revolve #revolvefestival

Et opslag delt af Olivia Culpo (@oliviaculpo) den

- Jeg håber, at mine kvindelige følgere lader sig inspirere. Det er derfor, at jeg ser så mange forskellige på Instagram. Jeg nyder, at jeg kan følge med i, hvad de gør og finde ud af, hvordan jeg kan gøre noget lignende. Hvis de træner, så er jeg sådan: "Oh, jeg vil prøve den slags træning". Det er svært, at du bare skal smile og lade som om, at alting er okay, når du måske går igennem noget personligt, siger hun til mediet. 

Tidligere vindere af Maxims Hot 100 tæller blandt andet Kate Upton, Hailey Bieber, Stella Maxwell og Taylor Swift. 

 

 

Sponsoreret indhold