Kendte20. juni 2021

Oliver Bjerrehuus og kæresten lagt for had: Parret bliver svinet til

Kæresten Sofie har fået en lang række hadefulde beskeder om sit forhold til den 25 år ældre Bjerrehuus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/oliber.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Forleden blev hun og Oliver svinet til, efter at hun havde lagt en video på det sociale medie TikTok, hvor hun fortalte, at hun som 18-årig ikke havde regnet med, at hun ville få en kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/oliber_1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Parret har været sammen i snart to år og elsker hinanden. (Foto: Mikael Rieck)

– Men så mødte jeg denne lækre 40-årige til en fest, fortæller hun i videoen om forholdet, og det afstedkom godt 20.000 kommentarer, der advarer Sofie mod forholdet til den 45 år gamle Oliver.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/oliber_2.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Jeg elsker hende
Suzanne Bjerrehuus, 73, er ikke kun en løvemor i relation til sønnen Oliver. Også Sofie er blandt dem, hun forsvarer. Senest i forbindelse med de digitale tilsvininger.
– Elsker hende. Hun er sjov, sød, klog og ikke mindst kvinden i min søns liv, skriver Suzanne om svigerdatteren og tilføjer:
– Krøllet hjerne fuld af humor.
Hun har også tidligere forsvaret parret.
– Nu er livsglæden tilbage. Også fordi Olivers Sofie er det sødeste, smukkeste menneske med højt til loftet. Hun har selv to mindre søskende, som vil have det fedt med Olivers tre mindste. Lad os bare glæde os over andres kærlighed. (Foto: Hanne Juul)

– Søde skat, du kommer til at forlade det her forhold med traumer. Stol på mig, lød en hadsk besked, mens en anden skråsikkert fastslog:

– Du bliver groomet. Der er en årsag til, at han dater en teenager, og det er ikke, fordi du er moden af din alder.

Kender ikke sandheden

Oliver Bjerrehuus ønsker ikke overfor SE og HØR at kommentere beskederne, men Sofie har kommenteret angrebet på parret.

– Det er frustrerende at blive beskyldt for, når det slet ikke er situationen, men bare en masse mennesker, der antager noget uden at kende til virkeligheden. Oliver og jeg har det virkelig skønt og dejligt, og han er en enormt sød og dejlig mand. Jeg kan godt forstå, at folk kan tænke sådan, men man skal samtidig passe på med at antage en masse. En stor aldersforskel er jo ikke direkte lig med grooming, fastslår hun.

Sponsoreret indhold