Kendte30. april 2021

Oliver Bjerrehuus' kæreste svarer igen: Bombarderet med had

Der er 25 års forskel mellem Oliver Bjerrehuus og hans nye kæreste, Sofie Amalie Dahlberg. Det er åbenbart for meget for nogen, og det forelskede par bliver nu overdynget med hadefulde beskeder, som Sofie nu svarer igen på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

45-årige Oliver Bjerrehuus er blevet kærester med den 20-årige Sofie Amalie Dahlberg, og det er åbenbart for meget af det gode for nogle mennesker.

I hvert fald bliver det nyforelskede par bombarderet med hadefulde beskeder og kommentar på de sociale medier.

De fleste kommentarer omhandler aldersforskellen på de 25 år, som er mellem Oliver og Sofie.

Nu har modellens kæreste taget bladet fra munden og svaret igen på de mange onde kommentarer.

- Hvor er det dog tarveligt det meste af det, der bliver skrevet i forskellige kommentarfelter. Nu er det mig, der tales om, og jeg har ikke tænkt at sidde og tilsvine dem, som de gør mod os, skriver Sofie på sin Instagram-story og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210427_mr_oliver_001.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Sofie og Oliver er bankende forelskede (Foto: Mikael Rieck)

- Derimod håber jeg, at folk ser en smule indad og tænker over, hvorfor de har et behov for at være så fordømmende og samtidig forsøge at såre andre mennesker.

På de sociale medier er det tydeligt at se, at det nykårede par er utroligt glade for hinanden. Det slår Sofie også fast i sit opslag.

- Vi er glade, og det bør vel egentlig være det, der er det vigtigste, understreger hun.

Man kunne fristes til at tro, at når man som Sofie og Oliver bliver udsat for nethad i dette omhang, så ønsker man ikke de personer noget godt i livet. Men det er faktisk helt modsat.

- Jeg håber ikke, at de nogensinde vil sidde i samme situation. I fald de skulle have et forhold, der går i stykker, eller er imod mangfoldighedens perfekte normer, vil jeg være den første, der hepper på dem og ønsker det bedste, slår Sofie fast.

Sponsoreret indhold