Kendte31. december 2020

Oscar Bjerrehuus taler ud om forholdet til sin far

Selvom der kan være meget fart på far Oliver, har han været en god og vis far, fortæller den unge model
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når man hører den 19-årige model Oscar Bjerrehuus tale, virker han så nede på jorden, at man nok ikke umiddelbart skulle tro, at han var søn af sin vilde far Oliver Bjerrehuus.

I talkshowet "Kaffe og Kage med..." bliver den unge model interviewet af tv-værten Thomas Bense, hvor Oscar blandt andet åbner op omkring forholdet til sin far.

Et forhold, han beskriver som et meget specielt far/søn-forhold, man nok ikke ser mange steder.

Oscar eksemplificerer forholdet ved at refere til en episode, hvor faren overfalder ham under et interview på den røde løber.

- Jeg var ikke klar på det. Men lige så snart han kom, hoppede jeg også med ind i det. Jeg tror, vi har en form for dominans-ting mod hinanden. Og så bliver alt rundt omkring os lidt ligegyldige, fortæller han.

Episoden trak store overskrifter i medierne, men i virkeligheden var det måske slet ikke så dramatisk, som det så ud.

- Bladene skrev selvfølgelig, at vi kom op i en heftig slåskamp mod hinanden. Men det var bare en lille wrestle-tur. Det ville de fleste fædre og sønner nok ikke gøre, siger Oscar Bjerrehuus.

Selvom faren ofte kan virke skør og opføre sig mærkeligt, har Oscar lært meget af ham.

- Når man bevæger sig ind i den offentlige verden og bliver en mere offentlig person, så har han lært mig at håndtere de ting. Man skal ikke være en mega nar, fordi man har lidt mere eksponering. Men skal stadig se alle folk som lige. Det kan godt være, man ser ham lave alle mulige mærkelige ting, men han er faktisk en ret vis mand, siger Oscar.

- Han er meget kærlig, ærlig og har altid været der for mig. Lige meget hvornår det har været. Han har lært mig mange gode ting.

Sponsoreret indhold