Kendte7. september 2019

- Øv, hvor var jeg grim

I dag er Sofie Linde tilbage i topform. Men det var hårdt, at kroppen ændrede sig, efter at hun fødte datteren Trine.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sofie_linde_1_dm_2.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Lille spejl på væggen der ... hvem er smukkest i landet her?

Den slags spørgsmål fyldte ikke meget i Sofie Lindes ungdom. Hun accepterede sit udseende og spildte ikke tiden på dumme tanker om sin krop.

– Jeg har ikke været en teenager, der var påvirket af min vægt. Jeg har selvfølgelig tænkt, at det kunne være nice at ligne Gigi Hadid, men det har aldrig rigtig fyldt noget i mit liv, hvordan jeg så ud, siger Sofie Linde, da SE og HØR møder hende forud for den kommende "X Factor"-sæson.

Derfor blev hun også overrasket over sin egen reaktion, da hun ventede datteren Trine, der i dag er halvandet år.

– Jeg elskede ikke min krop, da jeg havde født, for jeg tog næsten 40 kilo på under min graviditet. For første gang i mit liv oplevede jeg det med, at jeg ikke følte mig pæn.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sofie_linde_birger_storm.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Da Sofie Linde ventede datteren Trine, tog hun næsten 40 kilo på. Her er hun til Zulu Awards, hvor hun vandt prisen som årets tv-vært. – Aldrig har jeg følt mig så tyk og så elsket, sagde Sofie Linde fra scenen få uger før fødslen. (Foto: Birger Storm)

– Jeg tænkte: "Øv, hvor ser jeg grim ud. Hvor skal jeg finde tøj?" Det var hårdt, og svært at acceptere. Men jeg måtte sige til mig selv: "Jeg har fucking produceret et barn. Det er derfor, jeg ser sådan ud," siger skønne Sofie.

Panisk angst

Trine har på alle måder vendt op og ned på Sofie Lindes liv.

– Et barn tvinger dig jo til at få hovedet ud af røven, for pludselig er der en anden, som du uden at tvivle vil gøre alt for.

Man bliver kold i røven på en fed måde og får sine prioriteter på plads, og jeg har fundet ud af, hvad der er vigtigt for mig, siger hun.

Moderrollen har givet hende ro i hovedet, men samtidig stresser hun over datterens velbefindende.

– Jeg er panisk angst for, om jeg gør noget forkert som mor, eller om hun skal dø eller andre skrækkelige ting.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sofie_linde_wen.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Sofie Linde og Joakim Ingversen, 32, har ingen planer om flere børn lige nu. – Min mor spørger om det samme. Men der kommer ikke flere børn lige foreløbig, siger Sofie Linde. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Jeg tror, det er sådan, det er at være forælder. Du er bange for at miste noget, der er vigtigere end noget andet, fra det sekund, du har født, vurderer fru Linde.

Elsker atter sig selv

Halvandet år efter fødslen føler "X Factor"-værten sig atter tilbage i fysisk topform.

– Jeg har lært at elske mig selv igen og at acceptere mig selv. Jeg er så småt ved at være tilbage til der, hvor jeg var, før jeg blev gravid, lyder det.

Der findes dog stadig deller på hendes krop, og det har hun det fint med.

– Hvis der kommer et billede, hvor jeg ser stor ud, så tænker jeg, at det nok er meget sundt.

Jeg vil ikke have, at min vægt og udseende fylder for meget. Jeg ser sådan her ud, og det ændrer sig lidt nogle gange, men jeg har besluttet mig for, at det ikke skal fylde i min hverdag, slutter den sympatiske vært.

Træt af Facebook

Igen og igen bliver Sofie Linde offer for falske reklamer på Facebook. Sidst var det en forhandler af slankemiddel, der misbrugte "X Factor"-værtens kønne ansigt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/sofie_linde_dm.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Sofie Linde er godt og grundigt træt af Facebook. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg fatter ikke, hvordan det kan lade sig gøre. Og man kan ikke få fat i Facebook. Jeg bliver ked af det, når jeg læser, at der er nogle, der har købt de der ting, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre ved det, siger Sofie Linde.

Selv om hun har smidt adskillige kilo, siden hun blev mor, så slår hun fast, at det er sket på naturlig vis og ikke ved hjælp af slankepiller.

null

Sponsoreret indhold