Kendte24. oktober 2019

Oasis-brødrene slås videre: Dropper tredje bryllup

Noel Gallagher var ikke inviteret til lillebror Liams to andre bryllupper, så nu gider han da heller ikke troppe op til det tredje.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liamnoel.png
 Foto: MEGA

Et af Oasis’ store hits var ”Don’t Look Back in Anger”, men det mantra lever Noel Gallagher ikke helt efter.

Det er ingen hemmelighed, at Oasis-brødrene Liam og Noel Gallagher ikke ligefrem er perlevenner. Siden bandets brud i 2009 har der været iskold luft mellem dem.

Da Oasis’ brud var en realitet, sendte Noel denne besked ud:

– Det er med noget bedrøvelse og med stor lettelse, at jeg har forladt Oasis i aften. Folk kan skrive og sige lige, hvad de vil, men jeg kunne simpelthen arbejde sammen med Liam en eneste dag mere.

På det seneste har Liam, 47, alligevel rakt hånden ud til 52-årige Noel.

Brødrenes mor Peggy er nemlig naturligt nok meget træt af, at hendes sønner ikke kan være i rum sammen, og det er grunden til, at Liam har inviteret Noel med til sit kommende bryllup.

Men den invitation kommer Noel ikke til at sige ja til.

– Han inviterede mig ikke til sine to andre bryllupper, så jeg kommer heller ikke til at tage til det her, siger Noel Gallagher ifølge Mirror, mens Liam stadig håber at storebror kommer til fornuft:

– Vi har alle evnen til at tilgive og glemme. Man skal bare ville det. Vi ved alle, at du virkelig gerne vil hænge ud med din lillebror, lyder Liams svar til Noel.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/liamdebbie.png
 Foto: MEGA

Liam Gallagher friede til Debbie Gwyther sidste år. Foto: MEGA

Brødrene har desuden fin gang i hver deres solokarriere, men en genforening af Oasis ser det ud til, at fans skal spejde langt efter.

Men fans kan se Liam Gallagher i Forum Black Box i København til februar.

Liam Gallagher skal giftes med Debbie Gwyther.

Det bliver hans tredje ægteskab – fra 1997 til 2000 var han gift med Patsy Kensit, og fra 2008 til 2014 var han gift med Nicole Appleton. Liam har været sammen med Debbie de sidste seks år, og han friede til hende sidste år, da de var på ferie på Amalfi-kysten i Italien.

Den 38-årige Debbie og Liam Gallagher har ingen børn, men Oasis-frontmanden har en flok i forvejen: Molly på 21 år med sangskriveren Losa Moorish, 19-årige Lennon har han med ekskonen Patsy Kensit, 17-årige Gene har han med ekskonen Nicole Appleton, og så har han Gemma på seks år med den amerikanske journalist Liza Ghorbani.

Sponsoreret indhold