Hollywood24. maj 2018

Liam Gallagher møder 20-årig datter for første gang

Liam Gallagher forlod datterens mor før fødslen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/liam-gallagher-24052018.jpg
 Foto: All Over Press
Den tidligere så temperamentsfulde Oasis-forsanger, Liam Gallagher, er ved at blive from som et lam. Sidste år i december kunne SE og HØR fortælle, at han for alvor var blevet genforenet med sin bror, Noel Gallagher, med hvem han havde et meget voldsomt forhold fra dannelsen af bandet i begyndelsen af 1990'erne og til de gik i opløsning i 2009.
De to var altid gode for voldsomme, højtråbende skænderier eller deciderede slagsmål. Nu ser det også ud til, at 44-årige Liam Gallagher rækker hånden ud til den yngre generation. Det er datteren Molly, der er hele 20 år og dermed hans ældste barn, men som han aldrig havde set eller tilbragt tid sammen med. De blev fotograferet sammen med Noels to sønner, Lennon og Gene, ved en Rolling Stones-koncert i tirsdags på det olympiske stadion i London. Molly har lagt billedet op på sin instagramprofil.
Billedet blev taget backstage ved Rolling Stones-koncerten, hvor Liam Gallagher udgjorde opvarmningsbandet for Mick Jagger & co. Molly er resultatet af en affære, Liam Gallagher havde med musikeren Lisa Moorish i juli 1997 i Los Angeles. Affæren fandt sted kun fire måneder inde i Liam Gallaghers 'dødsdømte' ægteskab med skuespillerinden Patsy Kensit. Liam og Patsy blev gift den 7. april 1997. Molly blev førdt den 26. marts 1998. Patsy Kensit har senere fortalt, at hun var klar over, at Liam Gallagher så andre kvinder, men om hun var klar over affæren med Lisa Moorish og lille Molly er uvist. Patsy og Liam blev skilt i 2000. Liam Gallagher har tre andre børn ud over Molly. En søn, 18-årige Lennon, fra forholdet til Patsy Kensit. Endnu en søn, 16-årige Gene fra forholdet til Nicole Appelton. Og så en datter på fem år, Ghemma, fra forholdet til New York Times-journalisten Liza Ghorbani. Liam Gallagher åbnede sidste år op for at lukke sin 20 årige datter ind i sit liv. - Jeg er klar til at byde hende velkommen, sagde han. - Jeg vil prøve at gøre skaden god og knytte bånd til hende fortsatte han. Molly har tidligere haft kontakt til sin onkel, Noel, men aldrig tidligere til sin far.
Liam Gallagher har ikke nogen kontakt til Mollys mor, Lisa Moorish, og han han forklarer sit fravær i Mollys liv med, at forholdet til Lisa var 'giftigt'. I et interview har han fortalt om Molly og Lisa. - Hun (Molly, red.) er det barn, jeg aldrig har set. Men hvis jeg kunne møde hende, ville det være dejligt. Hun er uden tvivl velkommen i mit liv, men jeg har endnu ikke mødt hende, for hendes mor og jeg - det går slet ikke, sagde Liam Gallagher. Han mener, at Molly har det bedst hos sin mor, men han vil ikke vende ryggen til sit barn. - Jeg har ingen som helst problemer med den pige. Jeg har købt et hus og alt muligt til dem. Jeg synes bare, at hun er bedst tjent med at bo sammen med sin mor. Hvis det sker, at vi mødes, vil jeg tage imod hende med åbne arme, sagde Liam Gallagher i et tidligere interview.

Sponsoreret indhold