Nyheder31. august 2009

Oasis: Total opløsning

Brødrene Noel og Liam er igen røget i totterne på hinanden, men denne gang skulle det være definitivt slut for det engelske succesband
Noel og Liam Gallagher er nu så uenige, at de begge bekræfter, at Oasis er opløst
Noel og Liam Gallagher er nu så uenige, at de begge bekræfter, at Oasis er opløst
 Foto: All Over

Så gik det galt igen. Noel og Liam Gallagher, der om nogen tegner det engelske succesband Oasis, røg i totterne på hinanden efter en koncert på Rock En Seine i Paris.

Denne gang var det fysisk og afstumpet vold. Og straks efter har det medført lige så afstumpet mudderkastning i de britiske medier.

- Man siger, at man skal holde sig fra at arbejde med børn og dyr. Men ingen har nogensinde fortalt mig, at man også skal holde sig fra fucking tåber, har Noel Gallagher sagt ifølge The Sun, der understreger, at bemærkningen er direkte møntet på hans bror.

Noel tog straks efter episoden i Paris hjem til London og meddelte kort og godt, at han ikke længere ønsker at være en del af Oasis. Han tilføjede sarkastisk om sin bror, der på det seneste har brugt en masse tid på at promovere sit eget tøjmærke:

- Jeg tror, at alt det der tøj- og modelhurlumhej er gået ham på hjernen. Så det er jo bare en fornøjelse, at jeg nu kan give ham friheden, så han kan arbejde videre med sin efterårs- og vinter-kollektion.

Mens Noel tog hjem og har holdt lav profil i London, blev Liam i Paris og gav den gas. Han har desuden også bekræftet over for de engelske aviser, at det er definitivt slut med Oasis.




Sponsoreret indhold