Nyt par? Demi Lovato og Noah Cyrus spottet flette fingre

Foto: MEGA

Den 28-årige Demi Lovato har brugt de sidste mange måneder på for alvor at sætte ord på sit forhold til seksualitet og ikke mindst måden, hvorpå sangeren ser sig selv.

Senest kunne Lovato i maj måned fortælle, at sangeren ser sig selv som non-binær og derfor heller ikke længere ønsker at blive omtalt som hun/hende.

Det lader desuden til, at Lovatos nylige åbenhed omkring sine inderste følelser har fået kærligheden til igen at blusse op, efter den dramatiske og meget offentlige forlovelse til skuespilleren Max Ehrich.

Det amerikanske medie PageSix kunne nemlig tilbage i marts måned afsløre, at kilder tæt på Lovato og Noah Cyrus fortalte, hvordan de to var blevet tætte, efter at have indspillet sangen ”Easy” sammen.

- De er blevet meget tætte og er begyndt at hænge ud sammen, lød det fra insideren.

Artiklen fortsætter under billedet

Den 28-årige Demi og Lovato og den 21-årige Cyrus er blevet tætte over de sidste par måneder. Foto: MEGA

Siden er forholdet mellem de to vist kun blevet bedre.

For tirsdag i denne uge var de sammen taget til den verdensberømte forlystelsespark Six Flags, og her kunne de, bogstaveligtalt, ikke holde fingrene fra hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet

Miley Cyrus' lillesøster Noah og Demi Lovato var tidligere på ugen et smut forbi Six Flags for at se Space Jam-premieren. Foto: Ritzau Scanpix

Det er kun en uge siden duoen kunne optræde med deres fælles sang for første gang under ”YouTube Pride 2021” eventet, og Lovato selv delte desuden et billede af de to efter showet.

- Tak til dig Noah Cyrus for at slutte showet sammen med mig. Jeg er så glad for, at vi endelig kunne synge vores sang sammen, skrev de til billedet, hvor de to står side om side med deres mikrofoner i hånden.

Artiklen fortsætter under billedet

Til billedet valgte Cyrus også at takke Lovato:

- Du var helt igennem perfekt, og jeg vil altid se op til dig, lød det blandt andet fra sangerinden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close