Kendte25. september 2020

Demi Lovato og Max Ehrich bryder forlovelse efter to måneder

Det ellers så forelskede par, der blev lyn-forlovet for bare få måneder siden, er nu gået fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega616688_001_0.jpg
 Foto: MEGA

I marts måned kom det frem, at den 28-årige tidligere Disney-stjerne Demi Lovato og skuespilleren Max Ehrich, 29, var begyndt at date efter de to dansede tæt i Ariana Grande og Justin Biebers musikvideo til ”Stuck With U”.

Og bare få måneder senere lød det, at han nu havde stillet det helt store spørgsmål. Det afslørede sangerinden selv på sin Instagram-profil.

- Jeg vidste, jeg elskede dig fra det øjeblik, hvor jeg mødte dig. Det er noget, jeg ikke kan beskrive overfor nogen, der ikke selv har oplevet det, men det gjorde du heldigvis også, lød det dengang for den forelskede sangerinde.

Men nu, to måneder senere, er parret gået fra hinanden efter seks måneders forhold. Det oplyser blandt andet US Weekly og People.

- De er ikke længere sammen, lyder det fra en kilde tæt på Demi Lovato til US Weekly.

https://imgix.seoghoer.dk/demi_og_max.jpg
 Foto: Instagram

Kærligheden var stor mellem parret, men nu er det slut mellem de to. Foto: Instagram

Ifølge kilder til det amerikanske medie People, ja så blev det simpelthen for svært for det forelskede par at forblive i deres kærligjeds-boble, efter de begge begyndte at arbejde igen.

- Demi og Max var nærmest sammen 24/7 i flere måneder. De boede i en boble uden stress og alt var sjovt. Men nu arbejder de begge og i hver deres ende af landet, lyder det fra kilden.

Demi er nemlig fortsat i Los Angeles, mens skuespilleren er taget til Atlanta, og det har skabt ”konflikter”, fortæller kilden.

- Demi og Max har valgt at gå hver deres vej for at kunne fokusere på deres respektive karrierer. De respekterer hinanden og elsker hinanden, og de sætter pris på den tid, de nåede at bruge sammen.

Hverken Demi Lovato eller Max Ehrich har selv sat ord på den brudte forlovelse.

Sponsoreret indhold