Reality20. august 2021

Nynne Larsen efter voldsanklager: Melder ud om Robert Hansen

Denne uge har uden tvivl været hård at skulle gå igennem for Nynne Larsen, som har meldt ud, at hun er gået fra skuespilleren Robert Hansen, som hun samtidig anklager for vold. Nu melder hun ud om ekskæresten.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Nogle af de ting jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende, skrev Nynne Larsen i et opslag, hvor hun annocerede, at hun er gået fra Robert Hansen, som hun samtidig anklager for vold.

SE og HØR har gentagende gange forsøgt at få en kommentar fra Robert Hansen, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Til det åbne og modige opslag delte hun et billede, hvor hun har et blåt øje og flere andre mærker efter slag i ansigtet.

Siden er det strømmet ind med kærlighed og opbakning til realitystjernen. Det samme kan man ikke ligefrem sige om Robert, som - udover en udskældt "elsker dig altid"-kommentar på opslaget - har været tavs.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nynne_og_robert_-_foto_-_gregers_overvad.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

Nynne og Robert havde et turbulent forhold og har været gået fra hinanden flere gange. Denne gang er det definitivt (Foto: Gregers Overvad)

På skuespillerens Instagram-profil er det strømmet ind med hadekommentarer til ham efter Nynnes opslag og anklager om vold. Men det vil hun have til at stoppe.

- Tak er et fattigt ord. Det har været et meget overvældende døgn. Aldrig i mit liv har jeg oplevet så meget opbakning og støtte, og jeg er meget rørt, skriver Nynne i et Instagram-opslag og fortsætter:

- Når det så er sagt, så vil jeg rigtig gerne bede jer om ikke at svine Robert til under hans billeder eller fremstå truende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/optimized-20210814_lhl0399.jpg.jpeg
 Foto: Lars H. Laursen

Nynne vil nu fokusere på sig selv og sin uddannelse (Foto: Lars H. Laursen)

Den tidligere "Divaer i junglen"-deltager ønsker ikke hævn over Robert. Det har aldrig været formålet med at dele det ærlige opslag.

- Det ændrer nemlig ikke på, hvad der er sket, og hævn er ikke vejen frem. Jeg ønsker ikke, at der skal ske ham noget dårligt – jeg ønsker kun, at han får den rette hjælp. For det fortjener han. Det fortjener alle, som har brug for det, skriver Nynne.

- Jeg har fortalt min historie for min egen skyld og for at være et forbillede for andre, der måske står i min situation. Man skal ikke skamme sig eller følge sig forkert. Jeg fortalte min historie for at få lettet mit hjerte og for at få det ud af systemet.

Sponsoreret indhold