Nye detaljer om Tiger Woods vanvidsulykke

Tiger Woods kom hjem efter knap tre ugers indlæggelse efter et voldsomt solouheld.

Tiger Woods kom hjem efter knap tre ugers indlæggelse efter et voldsomt solouheld.

Foto: MEGA

Onsdag er der kommet nye detaljer frem om den ekstremt voldsomme ulykke, Tiger Woods var i for under to måneder siden.

Da hans SUV kørte galt 23. februar havde han foden tungt på speederen. Han kørte mellem 135 og 140 kilometer i timen nedad en en bakke uden for Los Angeles, USA, hvor man max må køre 72 kilometer i timen.

Det fortæller en lokal sherif onsdag, skriver AP. Sheriffens forklaring lyder, at den alt for høje fart var skyld i, at den skadede golfspiller mistede herredømmet over bilen.A

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Der er ingen beviser for, at 45-årige Tiger Woods skulle have bremset op til ulykken, så det tyder på, at han er kommet til at trykke på speederen i stedet for bremsepedalen.

Der var desuden ikke noget, der tydede på, at han ikke skulle have været i stand til at køre bil, eller at han skulle have været distraheret, da ulykken skete. En tidligere teori har ellers lydet, at han var faldet i søvn bag rattet.

Tiger Woods har selv meldt ud, at han ikke kan huske, hvordan ulykken skete. Han husker slet ikke, at han kørte bilen og at han i stedet for at følge vejens kurve mod højre fortsatte ligehed.

Solouheldet var voldsomt, og Tiger Woods måtte skæres fri fra den smadrede bil af redningsmandskabet.

Da han kørte galt i den lånte bil, var golfstjernen ved at komme sig over en femte rygoperation, han fik to måneder forinden.

Efter ulykken blev verdensstjernen opereret flere gange, og han har fået alvorlige skader i det højre ben.

Han er dog hjemme igen fra hospitalet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close