Efter vanvittig ulykke: Nu er Tiger Woods kommet hjem

Sent tirsdag aften den 23. februar kunne flere medier berette, at den kun 45-årige golfstjerne Tiger Woods havde været ude for et voldsomt uheld.

Hans Genesis SUV var så smadret, at redderne på stedet måtte skære ham fri, og det stod hurtigt klar, at det var et held, at han overhovedet havde overlevet. Han blev hastet til hospitalet, hvor han efterfølgende måtte undergå eventuelt karriereændrende operation i hans højre ben.

Siden gik teorierne på, hvad der mon var sket, men det kom siden frem, efter flere analyser og undersøgelser af bilen, at Woods var ”faldet i søvn bag rattet”.

Men nu, knap tre uger senere, er han endelig kommet hjem igen.

Det skriver han på sin Twitter-profil.

- Jeg er glad for at kunne fortælle, at jeg nu er kommet hjem igen og vil fortsætte min helingsproces. Jeg er så taknemmelig for al den support og støtte jeg har fået gennem de sidste uger, skriver han.

Artiklen fortsætter under opslaget

Stjernen selv har endnu ikke sat ord på, hvor hårdt ramt han egentligt er, og hvorvidt han tror, han kommer til at spille igen. Han slutter dog sit opslag af således, at det godt kunne tænkes, hans plan endnu ikke er at gå på pension.

- Jeg vil fortsætte min genoptræning derhjemme, og jeg arbejder på at blive stærkere hver dag, lyder det fra ham.

Artiklen fortsætter under billedet

Efter knap tre ugers indlæggelse efter et voldsomt solouheld, er golfstjernen endelig kommet hjem igen.

Det er endnu ikke sikkert, hvorvidt han kommer til at kunne spille golf på samme niveau som før. Foto: MEGA

Genoptræning er da ej heller helt nyt for golfstjernen, der både tilbage i 2014, 2017 og så sent som i december 2020 var under narkose for at blive opereret i ryggen.

Men det at køre galt er nu desværre heller ikke en helt ny oplevelse for ham. I 2009 ramte han en brandhane, da han var på ud af sin egen indkørsel, og i 2017 måtte han lade sig fotografere af politiet, da han fik en dom for at køre, mens han var påvirket.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close