Kendte27. juni 2020

Chris Pratt frygtede dårlig vane hos Katherine Schwarzenegger: - Har hun et problem?

Selvom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger kan fejre et år som mand og kone, og at de venter deres første barn sammen. Så var skuespilleren faktisk var i tvivl om konen efter deres første dates
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega653085_005.jpg
 Foto: MEGA

Men trods et umiddelbart lykkeligt ægteskab, så afslører den 41-årige skuespiller nu, at han faktisk slet ikke var så sikker på sin 30-årige kone, da de to startede med at date.

Det fortæller han i en ny episode af podcasten ”Literally!”, da værten, Rob Lowe gør Pratt opmærksom på, at Schwarzenegger har et af de mest umiskendelige grin.

- Da vi startede med at date, de første dage der grinte hun bare så meget, og jeg var sådan, Gud jeg har virkelig styr på det her, begynder han og fortsætter:

- Men så grinte hun virkelig. Og så var jeg i stedet sådan; ”Åh nej. Har hun et problem? Hun har et eller andet kørende. Det er derfor, hun er single”. Jeg troede, hun var ligesom Jokeren, fortæller han og henviser til Joaquin Phoenix’ karakter i filmen ”Joker”, som har en lidelse der gør, at han griner hele tiden.

Men heldigvis for skuespilleren så viste det sig, at Katherine ikke havde nogen grine-lidelse, men at hun bare syntes, det han sagde var sjovt.

https://imgix.seoghoer.dk/chris_pratt_forlovelse.jpg
 Foto: Instagram

Parret har angiveligt kendt hinanden siden starten af 2018, da en fælles ven satte dem op sammen. Og i starten af januar 2019 blev de to forlovet. Foto: Privat/Instagram

- For mig så er det rigtig godt, for jeg prøver altid at få folk til at grine, og hun kan godt lide at grine, jeg får hende til at grine, så det er et godt fit, siger han.

Det er dog ikke kun Pratt, der er glad for, at han holdt ved og accepterede hendes grinende adfærd. For også Katherine Schwarzenegger sætter stor pris på at være en del af skuespillerens liv.

Tidligere på måneden åbnede hun nemlig op omkring det at være gravid under coronavirussen.

- Det er bare fantastisk at have ham herhjemme, og at han også er så forstående overfor mit behov for at skulle spritte alting af og at alle helst skal have ansigtsmasker på hele tiden. Det har virkelig hjulpet på det, fortalte hun i et live interview på Instagram.

Og bare få dage senere kunne Pratt fejre sin 41-års fødselsdag med endnu en kærlig hilsen fra sin ventende kone.

- Stort tillykke og glædelig fars dag til min fantastiske, kærlige, exceptionelle mand. Hvilket fantastisk år du har haft, og jeg ved, at dette år vil være fyldt med endnu mere glæde, eventyr og kærlighed. Jeg takker Gud hver en dag for dig, lyder det fra Katherine til en collage fyldt med billeder af de to på.

Sponsoreret indhold