Nu bryder familien tavsheden: Vi er i chok

Nu bryder grevinde Alexandra og prinserne Nikolai og Felix tavsheden, og udtaler sig for første gang efter prins Joachims blodprop i hjernen.

- Det hele kom som et stort chok for os, da vi jo netop havde afsluttet nogle fantastisk skønne feriedage sammen på Château de Cayx i forbindelse med prins Felix's fødselsdag, udtaler grevinde Alexandra gennem sin presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, til SE og HØR.

I juli var hele familien samlet på det sydfranske slot i forbindelse med prins Felix' 18-års fødselsdag den 22. juli. Men få dage senere blev hele kongehuset rystet, da det kom frem, at prins Joachim var blevet ramt af en blodprop i hjernen. 

- Vi er meget lettede over, at Hans Kongelige Højhed prins Joachim nu er udskrevet fra hospitalet, udtaler familien.

Alexandra forklarer i øvrigt, at prinserne har været i tæt kontakt med deres far efter den vellykkede operation på universitetshospitalet i Toulouse.

- Mine sønner har heldigvis løbende været i kontakt med deres far under indlæggelsen. Prinsen ringede selv til dem dagen efter operationen, hvilket betød utroligt meget for dem, siger hun.

Grevinde Alexandra understreger desuden, at familien har Joachim i deres tanker hver dag.

- Vi sender i dag, som alle de andre dage, mange varme tanker til hele familien i Frankrig, siger hun.

Prins Joachim blev udskrevet fra hospitalet i Toulouse mandag aften.

- Det er nu lægernes vurdering, at Prinsens helbred er forbedret i en sådan grad, at Hans Kongelige Højhed kan udskrives, og Prins Joachim opholder sig nu på Château de Cayx. Det er fortsat familiens ønske, at Prinsen får den fornødne ro til at komme sig helt, skrev kongehuset i en pressemeddelelse tirsdag.

Det er ingen hemmelighed, at Alexandra stadig har et enormt godt forhold til sin eks-mand. Det var prins Felix' ønske at samle hele familien, da han blev 18 år. Derfor fløj grevinden til Sydfrankrig og var Joachim og Maries gæst på slottet.

- Det var Felix' ønske at fejre sig selv her, fordi han elsker at være på Cayx, og vi er samlet som familie, sagde Marie til SE og HØR.

Joachim og Alexandra cementerer endnu en gang, at de er et klasseeksempel på en lykkelig skilsmissefamilie, og at børnene altid kommer først. Prinsesse Marie har også vænnet sig til, at Alexandra er en fast del af familien.

I de seneste år er det blevet klart for de fleste, at Alex og Joachim er blevet særdeles gode venner, der ofte står sammen, når det gælder deres to sønner. Det tidligere ægtepar ses ofte til børnenes mærkedage, og Alexandra var naturligvis også inviteret med, da Joachim sidste år fyldte 50 år.

Da Nikolai blev student fra Herlufsholm i 2018, var det også både med Alexandra, Joachim og Marie ved sin side.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close