Kendte 16. juni 2019

Ny Bond-film ramt af uheld: Nu er Daniel Craig klar til at genoptage optagelser

Den nye James Bond-film er for alvor ramt af massive ulykker, men nu er Daniel Craig på vej tilbage efter sin ankelskade
Foto: MEGA
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 51-årige skuespiller gled, da han løb i sit velkendte suit under optagelserne - og han var efterfølgende nødsaget til at flyve til USA for at få sin ankel behandlet. 

Efterfølgende kom det frem, at en eksplosion var gået galt i Pinewoods Studierne i London - og i stedet for en enkelt eksplosion endte det med hele tre eksplosioner.

Det efterlod en person alvorligt kvæstet. 

Men nu ser det ud som om, at der er lys forude. Daniel Craig er nemlig på vej tilbage - og på trods af, at han stadig har en dårlig ankel, så styrketræner han på livet løs. Og at tyde på teksten til billedet nedenfor, så genoptages optagelserne i næste uge. 

Craig har været rasende over skaden, hvilket er forståeligt. Skuespilleren har brugt flere måneder på at komme i form til Bond-filmen, som udkommer i biograferne til næste år. 

Metro skriver, at Craig skade har haft stor betydning for optagelserne, som altså har været sat på pause, mens Craig kom ovenpå igen.

(Foto: MEGA)

Rami Malek skal spille Bond-skurk, men har endnu ikke filmet Daniel Craig (foto: MEGA) 

Det har blandt andet betydet, at Craig og den ny Bond-skurk Rami Malek stadig ikke har filmen én eneste scene sammen - og det på trods af, at de har de to hovedroller i filmen. 

- De har stdig ikke fundet tid til, at Daniel og Rami har filmet sammen. Og du kan ikke have en Bond-film, hvor 007 ikke står face to face med skurken - så det er et mareridt logistisk, fortæller en kilde. 

Samme kilde fortæller, at det har været nødvendigt at lægge hele kalenderen om, og at man gør alt, hvad man kan for at få det hele til at fungere.

På trods af alle ulykkerne, så fastholder teamet bag filmen, at den er klar til april næste år. 

Sponsoreret indhold