Nuttet: Kylie Jenner og Stormi i matchende outfit

Kylie Jenner og datteren Stormi Webster

Kylie Jenner og datteren Stormi Webster

Foto: MEGA

Make up-milliardæren Kylie Jenner og datteren Stormi Webster er lige så uadskillelige som Egon Olsen og hans bowlerhat.

Det faktum er blevet endnu mere tydeligt under fejringen af den veldrejede Jenners 22 års fødselsdag, som bestemt ikke er gået stille for sig.

Her har Kylie og Stormi været i Italien, hvor også farmand Travis Scott har været med sammen med flere af familiens tætte venner.

På Instagram har Kylies mere end 140 millioner følgere kunne følge tæt med i, hvordan fødselsdagsferien har forløbet sig. Og med sit nyeste opslag har den selvskabte milliardær sprunget skalaen over nuttethed.

I klassisk bloggerstil poserer den nu 22-årige Jenner ved at lave den såkaldte "kig-væk-finte". Og i en alder af bare halvandet år, har Stormi lært at kopiere sin Instagram-stærke mor.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

amore mio

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Kylie og Stormi har begge en blå kjole på, som matcher det italienske hav, de sejler på.

Mor har - selvfølgelig fristes man til at sige - en noget mere tydelig udskæring end lille Stormi, men stoffet er det samme.

Om designeren af Kylies kjole bare havde en bunke stof til overs, som Stormi så forelskede sig i, eller der rent faktisk også er bestilt en kjole til hende, vides ikke.

Sikkert er det dog, at den stenrige Jenner har gjort en dyd ud af at fejre sin fødselsdag.

At dømme ud fra diverse Instagram-opslag er der i hvert fald ikke sparet på noget, når det kommer til både villaer og restaurantbesøg i Italien.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close