Kendte15. maj 2021

Nu kan du få den ultimative ”Venner” oplevelse: Overnat i Monicas lejlighed

Er du fan af serien, og har du altid drømt om at kunne besøge en af de ikoniske lejligheder? Så har du altså chancen nu
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fullres-dsc1348.jpg
 Foto: HBO

Hvis du er en af dem, der har binget ”Venner” frem og tilbage mere end én gang, så er du sikkert også en af dem, der altid har drømt om at besøge Central Perk, eller måske overnatte i en af vennernes lejligheder.

Sidstnævnte er faktisk ved at være en reel mulighed.

For ifølge CNN, så vil du allerede den 21. maj kunne booke dig til at overnatte den ikoniske, lilla lejlighed, hvor Rachel og Monica boede det meste af serien, og hvor Chandler senere flyttede ind.

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er selveste lejligheden, hvor optagelserne til serien blev filmet. Det skete nemlig i et filmstudie i Los Angeles.

I stedet vil du kunne booke dig til en overnatning i en lejlighed i New York, der er del af udstillingen ”The Friends Experience”, som åbnede tilbage i marts måned.

Men selvom overnatningen ikke vil finde sted det helt eksakte sted for optagelserne, så er du altså stadig sikker på at få den helt rette ”Venner”-oplevelse.

- Med det genskabte set fra den elskede tv-serie kan gæster nu opleve Ross’ berygtede soda-scene, kigge gennem Rachel og Monicas lilla dør, slappe af i Chandler og Joeys lænestole efter at have spillet noget ’foosball’, udforske de originale rekvisitter og kostumer fra showet og meget mere, lyder beskrivelsen blandt andet fra Booking.com, hvor du meget snart kan booke igennem.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/fullres-dsc1345.jpg
 Foto: HBO

I den afsluttende sæson af serien siger Chandler (Matthew Perry, red.) og Monica (Courtney Cox, red.) farvel til den ikoniske lejlighed med deres nyfødte tvillinger i armene. Foto: HBO

Slutteligt lover de endda, at du som gæst vil stå måbende tilbage med et ’OH. MY. GAWD.’, sagt på præcis samme måde som Janice gør det gang på gang gennem de 10 sæsoner af succes-serien.

Hvis det lyder som en oplevelse for dig, så skal du sidde klar ved tasterne den 21. maj kl. 16 dansk tid, hvor booking.com vil åbne for booking.

Sponsoreret indhold