Kendte 8. maj 2021

Afslørede match med "Venner ”-stjernen Matthew Perry: Nu er hun udelukket fra dating-appen

Kate Haralson, der matchede med Matthew Perry da hun var bare 19 år gammel, er blevet smidt ud af datingappen Raya, som er kendt for sine mange berømte brugere.
Foto: Instagram, Mega

Alder er jo sådan set bare et tal.

Så da Kate Haralson – der i dag er 20 år gammel – oprettede en profil på den eksklusive datingapp Raya og efterfølgende matchede med den 31 år ældre Matthew Perry, var det egentlig stadig bare sjov og ballade.

Faktisk fortæller den unge kvinde, at hun selv havde indstillet sin aldersgrænsen til også at inkludere mand på hendes far alder.

Men da hun endelig over Facetime fik kontakt til den verdensberømte ”Venner”-stjerne, var der alligevel noget, der virkede forkert.

Haralson filmede den virtuelle date, og delte den siden med hendes følgere på TikTok. Noget, som bestemt ikke falder i god jord, hvis man nærlæser appen Rayas regler.

Siden er hendes TikTok-video blevet slettet. 

For det er nemlig ikke et hvilket som helst klientel, man finder på datingappen, der ifølge rygterne har inkluderet megastjerner som Channing Tatum, Demi Lovato, Joe Jonas og Cara Delevingne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smidt ud

Og er man Hollywoodstjerne er privatliv og tavshed jo som bekendt i høj kurs.

Derfor er Kate Haralson nu smidt af datingappen. En udelukkelse, som hun dog ikke tager så tungt.

- Jeg skulle have set det komme, forklarer hun i et eksklusivt interview med Page Six, før hun fortsætter:

- Jeg brugte den (appen Raya red.) alligevel ikke rigtigt mere.

Reglerne på Raya dikterer blandt andet at medlemmer opfylder kravene om ”respekt, tillid og privatliv.”

- Der findes mange andre steder på internettet, hvor der ikke forventes samme standarder for god opførsel og respekt overfor andre brugere, står der blandt andet i deres udelukkelsespolitik.

På alder med far

Kate matchede med skuespilleren i maj sidste år, og ifølge hende havde ”Venner”-stjernen – som vi kender som Chandler i den legendariske sitcom – ikke spor imod den store aldersforskel.

Hun fortæller, at han på et tidspunkt undervejs i deres korrespondance selv spurgte, om han var lige så gammel som hendes far.

Kate Haralson fortryder som sagt ikke, at hun afslørede sit match med Perry.

- En hel masse mennesker har kaldt mig for mobber, og sagt, at det er ondt af mig at poste dette, og på den ene side havde jeg det ikke godt med det. Men på den anden side, er der så mange af de her Hollywood-mænd, der taler til yngre kvinder, og det er noget, som jeg synes, vi skal være opmærksomme på, fortæller hun.

Ifølge Page Six er Matthew Perry endnu ikke vendt tilbage med en kommentar. 

Den elitære datingapp Raya kommer med en række krav for deres medlemmer. Udover reglerne om beskyttelse af privatliv.

Som minimum skal man have 5000 følgere på de sociale medier. Ideelt gerne over 250.000. Som en del af oprettelsen skal du give adgang til din Instagram, hvor de derefter kan gå gennem dine data. Således kan Raya tjekke din indflydelse på det sociale medie, samt slå fast hvor mange af Rayas nuværende brugere allerede følger dig.

Sponsoreret indhold