Kendte18. januar 2019

Overlevede 11. september: Nu er Jason død i nyt terrorangreb

En amerikansk forretningsmand, der overlevede terrorangrebet 11. september 2001, døde i denne uge i terrorangrebet mod et hotel i Kenya
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason_spindler_2.jpg
 Foto: Privat

Den amerikanske forretningsmand Jason Spindler, der overlevede terrorangrebet i New York 11. september 2001, blev tirsdag brutalt dræbt i et nyt terrorangreb.

Den 40-årige forretningsmand, der stammede fra Houston, blev på brutal vis myrdet, da et ukendt antal gerningsmænd angreb et hotel i Nairobi.

Det skriver CNN.

Ukendte gerningsmænd bevæbnet med skydevåben og bomber angreb tirsdag et hotel i DusitD2-området i Nairobi, og mindst 21 personer blev dræbt under angrebet, som efterforskers som terror. Deriblandt altså også amerikanske Jason Spindler, der ville være fyldt 41 år i næste uge.

Jason Spindler var skaber, CEO og den administrerende direktør i I-DEV International, en virksomhed der arbejdede med at rådgive indenfor strategisk virksomhedsførelse og investering.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jason_spindler.jpg

Jason Spindlers forældre er rejst til Nairobi for at hente liget af ham hjem. Foto: Privat

Inden han startede sit eget firma, var Jason Spindler ansat hos en virksomhed, der lå i 7 World Trade Center i New York.

Under terrorangrebet i september 2001 var Jason Spindler kommet for sent på job, og Jason Spindler havde netop forladt metroen på Manhattan for at gå det sidste stykke til job, da første tårn styrtede sammen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/terror_1.jpg
 (Foto: Rex)

En chokeret kvinde møder pressen efter terrorangrebet i Nairobi tirsdag. Foto: MEGA

Jason Spindlers familie fortæller, at hans død har sendt chokbølger gennem hele familien:

- Vi savner ham så meget. Det er så trist, at så lyst et menneske bliver flået væk som følge af terror, fortæller hans knuste mor Sarah ifølge CNN til NBC News.

I alt døde 2.977 uskyldige under terrorangrebet 11. september 2001, mens over 6.000 blev såret.

Sponsoreret indhold