Brad Pitt og Angelina Jolie dropper terapien

Det er mere end fire år siden, at det celebre Hollywood-par Brad Pitt, 56, og Angelina Jolie, 45, gik fra hinanden.

Alligevel havde de to tilbage i juni måned brug for at starte i terapi sammen for at få alle enderne til at mødes – dog ikke med den intention, at de to igen skulle finde sammen.

I stedet var der problemer på familiefronten og børnene.

- De havde helt sikkert brug for hjælp til at løse kontroverserne om forældremyndigheden – og hvordan Brad kunne være far igen, lød det dengang fra en kilde tæt på parret.

Men nu, bare få måneder efter, er de altså færdige hos terapeuten. Det skriver US Weekly.

Formålet med terapien var at få styr på, hvordan de to skulle håndtere myndigheden over børnene, men nu fortæller en kilde tæt på parret, at problemerne nu er eskaleret.

- Spændingerne mellem de to er steget eksplosivt, og de er derfor stoppet i familieterapi, lyder det fra kilden.

De to skal derfor fortsat i retten til oktober for at styr på, hvor meget tid de hver især må få med deres børn Pax på 16, Zahara på 15, Shiloh på 14 og tvillingerne Knox og Vivienne på 12. Deres ældste barn Maddox på 19 har ret til selv at bestemme, hvem han vil bruge tid med, men US Weekly har tidligere rapporteret, at han ikke har noget forhold til sin far.

- Brad vil gerne have en 50/50 ordning, men det synes Angelina ikke. Hun vil kun snakke om at finde en aftale, hvis det bliver besluttet, at børnenes faste hjem ikke er i Los Angeles. De yngste børn går i skole i Los Angeles, hvilket Angelina altid har været imod, fortæller kilden.

Brad Pitt og Angelina Jolie mødte hinanden under indspilningerne til filmen ”Mr. and Mrs. Smith”. Dengang var Brad Pitt stadig gift med Jennifer Aniston.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close